Η έγκυος Αν Χάθαγουεϊ μας ξαφνιάζει ποστάροντας φωτογραφία της με μπικίνι [photo]

04.01.2016
Μανούλα για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγο καιρό η διάσημη ηθοποιός, η οποία γενικώς διατηρεί χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά στην προσωπική της ζωή. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις.

Η Αν Χάθαγουεϊ (Anne Hathaway) είναι έγκυος και παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν το είχε ανακοινώσει επίσημα ως τώρα, η κοιλίτσα της δύσκολα μπορεί πια να καλυφθεί. Όταν μάλιστα πήγε και στην παραλία για μπανάκι, τα πράγματα ξέφυγαν πραγματικά. Και η διάσημη μέλλουσα μανούλα είπε να πάρει τα πράγματα στα χέρια της.

"Καλή χρονιά στους φίλους μου του Instagram", ξεκινά η 33χρονη ηθοποιός το μακροσκελές σημείωμα που συνόδευε την παιχνιδιάρικη φωτογραφία της με μπικίνι που πόσταρε χθες, εξηγώντας στη συνέχεια ότι εκεί που έκανε μπάνιο αντιλήφθηκε ότι κάποιος τη φωτογράφιζε.

Αποφάσισε, λοιπόν, αφού η εικόνα της με την κοιλίτσα και το μπικινάκί θα κυκλοφορούσε σε μίντια, να ήταν τουλάχιστον μία που θα την ευχαριστούσε την ίδια. Πόζαρε λοιπόν με νάζι, πέρασε και τα φίλτρα της -το παραδέχτηκε η ίδια- και πόσταρε τη φωτογραφία μαζί με τις ευχές της..

Σωστή η Αν!

Το παιδάκι που φτάνει όπου νάναι, θα είναι το πρώτο της Αν Χάθαγουεϊ και του συζύγου της, Άνταμ Σούλμαν [φωτό κάτω]