Επιστημονικά αυτή είναι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου [photos+vds]

29.12.2015
Το όνομά της είναι Colgate, αλλά δεν έχει τα πιο λευκά δόντια του κόσμου. Η νεαρή πτυχιούχος από τη Βρετανία σπάει τα κοντέρ των μετρήσεων για το πιο τέλεια συμμετρικό πρόσωπο!

Η ομορφιά βρίσκεται στα μάτια εκείνου που κοιτάει. Αυτή είναι μια ποιητική ρήση, την οποία δεν παραδέχεται απόλυτα η επιστήμη. Επιστημονικά μιλώντας όλα έχουν να κάνουν με μετρήσεις. Η εικονιζόμενη κοπέλα είναι ξανθιά με γαλανά μάτια, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που ψηφίστηκε ωραιότερο κορίτσι στον κόσμο το 2012.

Βάσει ερευνών, οι άνθρωποι έλκονται (ασυναίσθητα) από τη συμμετρία επειδή είναι ένδειξη ισχυρών γονιδίων και ως εκ τούτου, υπάρχει η υπόνοια πιο επιτυχημένου ζευγαρώματος και αναπαραγωγής.

Βγάλε χάρακα και άρχισε να μετράς. Όταν στη Βρετανία αποφάσισαν να κάνουν έναν διαγωνισμό για να ανακαλύψουν το πιο όμορφο φυσικό πρόσωπο στη χώρα - που να είναι ταυτόχρονα και απόλυτα συμμετρικό- τα κοντέρ έσπασε η Florence Colgate, τότε φοιτήτρια.

Οι κόρες των ματιών της γυναίκας, σύμφωνα με την επιστήμη, θα πρέπει να έχουν συγκεκριμένο μέγεθος και η Colgate πληρεί την αναλογία αυτή κατά 44 τοις εκατό. Η απόσταση που πρέπει να έχει το στόμα από τα μάτια μιας ελκυστικής γυναίκας είναι λίγο μεγαλύτερη από το ένα τρίτο της απόστασης ανάμεσα στη γραμμή των μαλλιών της και το πηγούνι. Η Colgate πληρεί την αναλογία αυτή κατά 32,8 τοις εκατό. Και αν τα ποσοστά σας φαίνονται μικρά, πρέπει να πούμε ότι αγγίζουν τα υψηλότερα σκορ σύμφωνα με τις επιστημονικές μετρήσεις.

Είναι υπέρ της το γεγονός ότι το πρόσωπό της είναι φωτεινό, καθαρό και σχεδόν τέλεια συμμετρικό! Σήμερα είναι τελειόφοιτη του Ππανεπιστημίου Canterbury Christ Church, από όπου πήρε το πτυχίο της τον Μάιο του 2015. Σκέφτεται σοβαρά να ασχοληθεί με το μόντελινγκ!