Καρύδη: Η αντίδραση της όταν ο Αθερίδης αποκάλυψε τη σχέση τους!

10.12.2015
Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε για πρώτη φορά σε γνωστό περιοδικό ότι είναι ζευγάρι με τη Σμαράγδα Καρύδη, τα τελευταία 10 χρόνια. Τώρα ήρθε η σειρά της ηθοποιού να παραδεχτεί στο ίδιο περιοδικό ποια ήταν η αντίδραση της, με την αποκάλυψη του συντρόφου της.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town, η ηθοποιός μιλά για τα λεγόμενα του Θοδωρή Αθερίδη; «Αυτό τώρα έτυχε. Δεν το αποκάλυψε, κάνατε μια κουβέντα και πάνω στην κουβέντα του ήρθε και το είπε. Δεν πήρε κάποια απόφαση από πριν ότι “τώρα θα κάνω αποκαλύψεις”. Δεν ήταν κάτι αποφασισμένο. Του ‘ρθε, το ‘πε, τελείωσε».

Γιατί θεωρεί η ίδια πως επέλεξε ο Αθερίδης αυτήν την στιγμή, λέει:

«Άκουσε να δεις, εγώ ποτέ μου δε μιλάω γι’ αυτά τα πράγματα γιατί αισθάνομαι άβολα. Εντάξει, μετά από ένα διάστημα μπορεί να έρχεται μια ώρα που θεωρείς ότι μπορείς να πεις κάτι και να τελειώνει εκεί. Δε θεωρώ ότι πρέπει να το τροφοδοτήσουμε με περαιτέρω πληροφορίες, του τύπου πώς και γιατί».

Όσο για το πώς αντέδρασε, εξομολογείται:

«Είπα “καλά, τώρα θα μας περιλάβουνε!”. Μάλιστα, ξέχασε να μου το πει και μου το ‘πε δυο μέρες μετά». Κι επισημαίνει: «Δε θέλουμε να μιλάμε για την προσωπική μας ζωή επειδή έχουμε δουλειές πάντα και θέλουμε να μιλάμε γι’ αυτές. Δε θεωρούμε ότι είναι κάτι τόσο μεγάλο που πρέπει να τις σκεπάσει. Πολλές φορές υπάρχουν προσωπικοί λόγοι να μη βγάζεις κάτι προς τα έξω. Και προσωπικοί, και αισθητικοί, και γιατί νιώθεις άβολα να μιλάς για τέτοια πράγματα».