Αυτός είναι ο σύντροφος της Ντορέττας: Όλες οι λεπτομέρειες! [photos]

09.12.2015
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι από τις περιπτώσεις εκείνες των celebrities που δεν θέλει να απασχολεί τη δημοσιότητα με την προσωπική της ζωή, αλλά μόνο μεσα από τη δουλειά της. Ειδικά μετά το διαζύγιο της με τον Κώστα Πηλαδάκη είναι ιδιαίτερα προσεκτικη σε ο, τι έχει να κάνει με τα προσωπικά της.

Εξάλλου, όταν ήταν σε σχεση με τον Αντίνοο Αλμπάνη κι ενώ ήταν κάτι σαν κοινό μυστικό, η ηθοποιός ουδέποτε μίλησε ανοιχτά. Μετά, δε, τον οριστικό τους χωρισμό ουκ ολίγες φορές τής χρέωναν και από ένα σύντροφο με την ίδια να μη σχολιάζει το παραμικρό.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ, ένας νέος άνδρας έχει μπει στη ζωή της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ντορέττα εδώ και πέντε μήνες, είναι σε σχέση με τον ιταλικής καταγωγής αρχιτέκτονα – industrial designer, Άλεξ Φραντζολίνι. Ο συνομήλικός σύντροφός της, με σπουδές στο Λονδίνο και το Μιλάνο, έχει αναλάβει τη θέση του art director στην εταιρεία επίπλων Δελούδης.

Το περασμένο Σάββατο οι δυο τους απαθανατίστηκαν από τους φωτογράφους, σε βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας.

«Η Ντορέττα και ο Άλεξ είχαν γνωριστεί πριν από αρκετό καιρό, αλλά τους τελευταίους μήνες ήρθαν πιο κοντά. Μάλιστα, χάρη στη διακριτική τους στάση κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι τώρα τη σχέση τους κρυφή ακόμη κι από τα κοντινά τους πρόσωπα» επισημαίνει άτομο από το περιβάλλον της παρουσιάστριας.

Και προσθέτει: «Ο Άλεξ την κατέκτησε με την ευγένεια και το χιούμορ του. Δεν έδειχνε να βιάζεται, κι αυτό την έκανε να νιώθει ήρεμη και ασφαλής».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο πρώην σύζυγος της Ντορέττας, Κώστας Πηλαδάκης, υπήρξε παντρεμένος με τη Σόφη Δελούδη της ίδιας οικογένειας.

Φωτό: Hello, OK