Λιβιεράτος - Αδάμ: Στο φως απίστευτες λεπτομέρειες για τη διαμάχη τους!

07.12.2015
Ο χωρισμός του Λάμπη Λιβιεράτου με την Εύη Αδάμ ήταν σίγουρα επεισοδιακός και ακόμα και σήμερα μονοπωλεί του ενδιαφέρον του Τύπου. Μάλιστα, η πρόσφατη φωτογράφηση της Αδάμ με τις ανήλικες κόρες τους, ξεκίνησε ένα νέο γύρο της αντιαράθεσης τους, που πήρε δημόσια διάσταση.

Εξάλλου, ανάμεσα στους επικριτές της Αδάμ για την προκλητική φωτογράφηση με τη Νεφέλη και τη Δανάη, ήταν και ο τραγουδιστης, ο οποίος μέσα από τα social media "κάρφωσε" την πρώην σύζυγο του, ότι δεν είχε ενημερωθεί για την επίμαχη φωτογράφηση.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες, μέσα από το Πρωινό είχε αποκαλυφθεί ότι εκείνος πρόκειται δικαστικά να διεκδικήσει τη συνεπιμέλεια των δύο ανήλικων κοριτσιων. Και τώρα, έρχεται η εφημερίδα Πρώτο Θέμα και φέρνει στο φως λεπτομέρειες από τη δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού για τη διατροφή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αρχικά το πόσο που έδινε ως διατροφή ο γνωστός τραγουδιστής ανερχόταν στα 1000 ευρώ μηνιαίως. Ωστόσο, λόγω των δυσκολιών, που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια, οι δυο τους βρέθηκαν ξανά στη δικαστική αίθουσα για να μειωθεί το ποσό αυτό. Μάλιστα, ο ίδιος εξηγησε ότι το μηνιαίο εισόδημα του δεν ξεπερνά τις 2000 ευρώ, γι αυτό και ζήτησε να κατέβει στα 300 ευρώ και για τα δύο παιδιά!

«Εκτός των βασικών αναγκών (για το ενοίκιο στο σπίτι που μένω στο Φάληρο, τη σίτιση, τις ΔΕΚΟ κ.τ.λ.), ξοδεύω αρκετά χρήματα για την εμφάνισή μου, αφού ως καλλιτέχνης και δημόσιο πρόσωπο είναι απαραίτητα για την εικόνα μου» ήταν η ειλικρινής απάντηση του όταν η Πρόεδρος ζήτησε να εξηγήσει ποιες είναι οι ανάγκες του. Ωστόσο, το αίτημα του δεν έγινε δεκτό κι έτσι το ποσό της διατροφής διαμορφώθηκε στα 600 ευρώ και για τα δύο παιδιά.

Στο δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, αποκαλύπτεται επίσης ότι ο Λιβιεράτος έχει χρέη, λόγω παλαιότερων επιχειρηματικών βημάτων του, ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ. Επίσης, πάντα σύμφωνα με δο δημοσίευμα, είχε χάσει χρήματα στο Χρηματιστήριο, έκανε σπατάλες, σε πολυτελή κυρίως διθέσια αυτοκίνητα, και όλα αυτά δημιουργούσαν καβγάδες ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, καθώς η Αδάμ δε συμφωνούσε με αυτόν τον τρόπο ζωής. Επίσης, το σπιτι που έμεναν στη Δροσιά, σήμερα ενοικιάζεται προς 1000 ευρώ το μήνα.