Ευρυδίκη: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έκανε παιδί με τον Κοργιαλά!

07.12.2015
Η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς υπήρξαν για πολλά χρόνια παντρεμένοι και ένα από τα ταιριαστά ζευγάρια του χώρου. Μάλιστα, ο χωρισμός τους πριν λίγους μήνες, είχε προκαλεσει μεγάλη έκπληξη. Ωστόσο και οι δύο έχουν πλέον προχωρήσει τη ζωή τους, ανακαλύπτοντας εκ νέου την ευτυχία στο πλευρό άλλων ανθρώπων.

Ωστόσο, ο γάμος τους αλλα και ο χωρισμός τους είναι από τις ερωτήσεις που πάντα τους κάνουν οι δημοσιογράφοι. Έτσι, και στην τελευταία της συνέντευξη στην εκπομπή, Join Us, όπου η τραγουδίστρια μίλησε τόσο για τους χωρισμούς της (υπήρξε παντρεμένη και με τον Γιώργο Θεοφάνους), όσο και για το λόγο που δεν απέκτησαν παιδί με τον Κοργιαλά.



Για τους χωρισμούς της είπε:

«Και οι δύο χωρισμοί πόνεσαν και οι δύο χρειάστηκαν χρόνο για να το συνειδητοποιήσεις. Ο χωρισμός με τον Δημήτρη ήταν κάτι που υπήρχε μέσα μας και είχε συζητηθεί πάρα πολύ καιρό πριν. Αλλά πολλές φορές δεν ήταν εύκολο να κρατήσουμε πράγματα για μας. Καμιά φορά βγαίνουν προς τα έξω πράγματα που σε θίγουν, σε μειώνουν. Επειδή ήθελα να σταματήσει αυτή η παραφιλολογία και να μη θίγονται άλλα πρόσωπα που δεν φταίνε σε κάτι έκανα την ανακοίνωση στο facebook».

Για το λόγο που δεν έκανε παιδί με τον Κοργιαλά είπε:

«Το παιδί δεν ήταν κάτι που έπαιξε ρόλο ή με προβλημάτισε γιατί δεν ήθελα έτσι κι αλλιώς να κάνω ένα δεύτερο παιδί. Πρώτον, ήθελα να αφοσιωθώ στον Άγγελο και δεύτερον, όταν μείναμε πια με τον Δημήτρη και παντρευτήκαμε είχαν ήδη περάσει τα χρόνια. Και μου άρεσε που είχα χρόνο πια για μένα.Ο Άγγελος είχε μεγαλώσει και αποφάσισα ότι ήθελα να αφιερώσω τον περισσότερο χρόνο σε μένα και στη δουλειά μου».