Αγγελική Ηλιάδη: Τι απαντά στις φήμες χωρισμού [photos]

05.12.2015
Τον τελευταίο καιρό διάφορα δημοσιεύματα ήθελαν την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντσογλου να περνάνε μια κρίση λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και λόγω της απόστασης που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους.

Τον τελευταίο καιρό διάφορα δημοσιεύματα ήθελαν την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντσογλου να περνάνε μια κρίση λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και λόγω της απόστασης που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους. Η γνωστή τραγουδίστρια που δεν συνηθίζει να απαντά σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα είχε γράψει στον είχε γράψει ένα κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ξεσπώντας.

Χαρακτηριστικά είχε γράψει: «Αυτή η “έγκυρη δημοσιογραφία” με τρελαίνει!!!! Αναρωτιέμαι πραγματικά πως τρυπώνετε στα σπίτια μας και βλέπετε τι κάνουμε! Φαίνεται ότι εσείς γνωρίζετε καλύτερα τις ζωές μας!!!! Χαλαρώστε και μην κοροϊδεύετε τον κόσμο μην δημιουργείτε ψεύτικες ειδήσεις προς όφελος σας και επιτέλους σεβαστείτε οικογένειες και παιδιά. Για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν και δεν σέβονται υπάρχουν οι νόμοι και τα δικαστήρια».

Μάλιστα πρόσφατα η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στις κάμερες για το συγκεκριμένο θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά: : «Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα ξεκίνησε από κάπου εγώ δεν μπαίνω στο τρυπάκι αυτό να με προκαλέσουν για να απαντήσω, ακριβώς επειδή ήταν αυτό το συγκεκριμένο θέμα έγραψα κάτι στο facebook χωρίς να μπω στην διαδικασία να απαντήσω σε κάποιον συγκεκριμένα. Βεβαίως ήρθα σε επαφή και με την πηγή από όπου ξεκίνησε όλο το θέμα. Μπορώ να πω με χαρά ότι κατάλαβαν το λάθος που κάνανε, ζήτησαν συγγνώμη και ζήτησαν και να επανορθώσουν κιόλας, κάτι που δεν χρειάζεται. Βεβαίως σκέφτηκα να κινηθώ νομικά. Αν πρόκειται για το σπίτι μου και για το οτιδήποτε μπορεί να αγχώσει τα παιδιά μου… είναι η τελευταία φορά που το άφησα έτσι επειδή δέχτηκα και την συγγνώμη του συγκεκριμένου εντύπου».