Οι 13 γυναίκες του Παπακαλιάτη που μας έγιναν απωθημένο! [σπάνιες photos]

17.05.2017
Από διακριτικές ήρεμες κοπέλες της διπλανής πόρτας, αυτές οι κυρίες μετατράπηκαν στα «χέρια» του Χριστόφορου σε πλάσματα που εμπνέουν πάθη, έρωτες και σκηνές αέναου καλλιτεχνικού οργασμού

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει πολλά ταλέντα, αλλά μία μαγική του ιδιότητα είναι ότι παίρνει συνεσταλμένες Ελληνίδες ηθοποιούς - κατά προτίμηση μελαχρινές - και τις μετατρέπει σε ανεπανάληπτα σκεύη τηλεοπτικού πόθου.

Από διακριτικές ήρεμες κοπέλες της διπλανής πόρτας, αυτές οι κυρίες μετατράπηκαν στα «χέρια» του Χριστόφορου σε πλάσματα που εμπνέουν πάθη, έρωτες και σκηνές αέναου καλλιτεχνικού οργασμού. Με την ευκαιρία της τελευταίας του ταινίας «Ένας Άλλος Κόσμος» - στην οποία επέλεξε για συμπρωταγωνίστρια την πανέμορφη Άντρεα Όσβαρτ - θυμηθήκαμε τα πιο χαρακτηριστικά «κορίτσια» του Παπακαλιάτη.

Η σεξουαλική μεταμόρφωση της Μαρίνας Καλογήρου στο Αν, η Ιωάννα Παππά, η Βαλέρια Χριστοδουλίδου, η Βίκυ Παπαδοπούλου, η Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά και οι κάπως μεγαλύτερες Πέμυ Ζούνη και Φιλαρέτη Κομνηνού, μάς έχουν μείνει αξέχαστες.

Το «Κλείσε τα Μάτια» προβάλλεται σε επανάληψη αυτό το διάστημα στο Mega.