Κατερίνα Καραβάτου: Μίλησε πρώτη φορά για την αποχώρηση του Δημήτρη Μακαλιά

27.11.2015
Η Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης σε γνωστό περιοδικό, όπου μεταξύ των άλλων μίλησε και για την αποχώρηση του Δημήτρη Μακαλιά από την εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα».

Φέτος στην παρέα του Στα Καλά Καθούμενα που παρουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης προστέθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης και ο Παναγιώτης Τάτσης στην θέση του Δημήτρη Μακαλιά, ο οποίος αποφάσισε να μην συνεχίσει την φετινή σεζόν.

Η Κατερίνα Καραβάτου σχετικά με την αποχώρηση του συνεργάτη της δήλωσε στο περιοδικό People: «Είναι αλήθεια πως με τον Δημήτρη έχουμε μια πολύ στενή σχέση. Ήταν μεγάλη μας χαρά που συνεργαστήκαμε πέρυσι, ήταν επιδίωξή μας να είναι και πάλι φέτος μαζί μας, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Ο Δημήτρης είχε κάποια θέματα με το κανάλι, για τα οποία ο ίδιος έχει μιλήσει δημοσίως. Αυτό που μπορούμε να πούμε από τη μεριά μας είναι πως εμείς θέλαμε να συνεχίσει. Είμαι άνθρωπος που υποστηρίζω πολύ τις ομάδες με τις οποίες δουλεύω και δε μου αρέσουν οι αλλαγές. Όταν μια παρέα είναι δεμένη, πρέπει να παραμένει ως έχει. Με τον Κρατερό κάναμε ότι μπορούσαμε. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».