Ανέστης Βλάχος: Εξοργισμένος στη εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού [vds]

27.11.2015
Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο Epsilon, βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός Ανέστης Βλάχος, ο οποίος ξεχώρισε μέσα από τους ρόλους του κακού στον ελληνικό κινηματογράφο.

Ο ηθοποιός λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο πλατό της εκπομπής ανέφερε μια είδηση η οποία τον είχε εξοργίσει :«Διάβαζα στην εφημερίδα σήμερα ότι έπιασαν μια γρια 88 χρονών που πουλούσε καρβουνάκια στην εκκλησία και της έβαλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ. Πού είσαι ρε Τσίπρα; Για άλλα ήρθαμε και άλλα λέμε, αλλά είμαι πολύ πικραμένος».

Μάλιστα η Ναταλία Γερμανού ζήτησε από τους συνεργάτες της να ψάξουν για το συγκεκριμένα θέμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η ίδια δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της λέγοντας στους συνεργάτες της: «Μου λέει ο Βασίλης ότι δεν έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος. Βασίλη θα τα πάρω μαζί σου όμως τώρα. Μιλάμε για μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας που για να μην πεθάνει από την πείνα πουλάει καρβουνάκια έξω από μία εκκλησία και εσύ μου απαντάς λογικά σαν να συμφωνείς με την πράξη. Δεν θέλω να το συνεχίσουμε. Έρχομαι σε σας γιατί δεν θα βρω άκρη. Δεν θα βρω άκρη και θα συγχυστώ κι εγώ. Τέτοιους νόμους… μπιπ είναι η λέξη».

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή: