Τι ετοιμάζει η Σελίν Ντιόν για "τα τελευταία Χριστούγεννα του συζύγου"

24.11.2015
Οι περιπέτειες υγείας του Ρενέ Ανγκελίλ είναι γνωστές σε όλους καθώς η σύζυγός του, ουδέποτε τις έκρυψε -το αντίθετο μάλιστα. Τελευταίο δημοσίευμα, μάλιστα, θέλει τη διάσημη τραγουδίστρια να φροντίζει ώστε εκείνος να ζήσει όσο πιο τρυφερά γίνεται τις τελευταίες του γιορτές.

Η Σελίν Ντιόν (Celine Dion) έζησε όλη τη ζωή της στο πλευρό του Ρενέ Ανγκελίλ (Renee Angelil). Η 47χρονη σταρ και ο 73χρονος σήμερα, μάνατζέρ της γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν 12 χρονών και εκείνος 38 και ήταν εκείνος που την καθοδήγησε στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα.

Η Σελίν, στην ουσία, μεγάλωσε μαζί με τον Ρενέ, τον λάτρεψε και ο γάμος τους το 1994, για όσους τους γνώριζαν φάνταζε κάτι φυσιολογικότατο παρά τα 26 χρόνια που τους χωρίζουν.

Τα τελευταία χρόνια το διάσημο ζευγάρι που έχει μαζί τρεις γιους, δοκιμάζεται σοβαρά καθώς ο Ρενέ έχει διαγνωστεί με καρκίνο στον λάρυγγα. Πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρονται στη προσπάθεια της Ντιόν να κάνει τα Χριστούγεννα που έρχονται, και δεν αποκλείεται να είναι τα τελευταία του αγαπημένου της, όσο πιο ξεχωριστά γίνεται...

%PHOTO3%

"Αυτά είναι τα τελευταία Χριστούγεννα που θα περάσουν σαν οικογένεια μαζί με τον Ρενέ και η Σελίν κάνει ό,τι περνά από το χέρι της να κάνει όλο τον καιρό που της έχει απομείνει" αναφέρουν πηγές του περιοδικού "Closer" τονίζοντας ότι τις Άγιες μέρες θα διακόψει τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας για να μείνει δίπλα στους δικούς της.