Ναταλία Δραγούμη: Σε πιο σημείο «χτύπησε» τατουάζ; [photos]

24.11.2015
Η Ναταλία Δραγούμη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Namaste στο Epsilon TV, όπου μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για την προσωπική της ζωή. Η γνωστή ηθοποιός είναι σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών και εδώ και λίγο καιρό υπεύθυνη της καντίνας στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη στη Βάρη.

Η Ναταλία Δραγούμη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Namaste στο Epsilon TV, όπου μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για την προσωπική της ζωή. Η γνωστή ηθοποιός είναι σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών και εδώ και λίγο καιρό, υπεύθυνη της καντίνας στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη στη Βάρη.

Η Ναταλία Δραγούμη, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της συνέντευξης αναφέρθηκε στον σύζυγό της, λέγοντας πως είναι πολύ καλά μαζί παρά τα 15 χρόνια σχέσης που έχουν ήδη περάσει. Ο σύζυγος και πατέρας των παιδιών της, Έντι Ρόμπερτς, είναι ο άνθρωπος της ζωής της, παραδέχεται η γνωστή ηθοποιός.

Μάλιστα, η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε πως έχει τατουάζ το όνομα το όνομα του άντρα της λέγοντας η ίδια χαρακτηριστικά: «Ομολογώ ότι είμαι πολύ καλά μαζί του και μάλιστα επειδή είχατε ένα θέμα με τατουάζ, έχω κι εγώ το όνομα του άντρα μου, και το έχω ακόμα. Το έχω στην μέση. Θέλω να πω πως μ’ αρέσει πολύ που είμαστε ακόμα μαζί και έχω αυτό το τατουάζ. Δεν είναι απλώς μία σχέση που πέρασε από τη ζωή μου και έχω και το τατουάζ. Είμαστε μαζί 15 χρόνια».