Ο αγρότης «μοντέλο» που τρέλανε την Ελλάδα πήγε στον Θέμο [vds]

24.11.2015
«Ξέρει να φέρνει βόλτα όλες όσες ... τσιμπάνε» ήταν η ατάκα του Θέμου Αναστασιάδη για τον σέξι Κρητικό μελισσοκόμο, που ξεσήκωσε το διαδίκτυο και έγινε viral όταν φωτογραφήθηκε από ρεπόρτερς σε πορεία αγροτών στο Σύνταγμα.

Ο σέξι μελισσοκόμος, από τα Βορίζια του Ηρακλείου, αντιστάθηκε όσο μπορούσε στο να εμφανιστεί στην τηλεόραση για συνέντευξη... αλλά ο Θέμος τον κατάφερε, και βγήκε στην εκπομπή «ΟΛΑ Πρώτη Φορά», στον AΝΤ1.

Ο Στάθης Στιβακτάκης που ξετρέλανε όλη την Ελλάδα επιμένει ότι δεν θα φύγει με τίποτα από το χωριό του, δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τις γυναίκες και προτιμάει τη φύση, τη δουλειά στα χωράφια και την παρέα του.

Ο νεαρός Κρητικός εξομολογήθηκε στον Θέμο πως δεν προκάλεσε αυτός την όλη ιστορία, δεν είχε καταλάβει ότι τον φωτογράφιζαν και εξήγησε πως μια καριέρα μοντέλου δεν τον αφορά - απλά περιμένει να περάσουν οι μέρες για να ξεθυμάνει ο ντόρος.

Τέλος, περιέγραψε πως ο προσωπικός του λογαριασμός στο Facebook «τίγκαρε» από τα χιλιάδες αιτήματα φιλίας που δέχθηκε, κυρίως από γυναίκες, και παραδέχθηκε στη Δούκισσα ότι αισθάνεται ωραία με τον θαυμασμό που δέχεται από το ωραίο φύλο.

Δείτε τα βίντεο από την εκπομπή: