Ο Ρονάλντο «μαρκάρει» την 24χρονη κόρη του μάνατζέρ του [photos]

17.11.2015
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να εμφανίστηκε μόνος του στην επίσημη πρεμιέρας της ταινίας που αφορά τη ζωή του όμως φαίνεται πως δεν πορεύεται μόνος του αφού εδώ και λίγες ημέρες είναι ζευγάρι με την κόρη του μάνατζέρ του.

Εμφανίστηκε σόλο στην πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας που αφορά στη ζωή του όμως φαίνεται πως εδώ και λίγο καιρό έχει νέο αμόρε. Και δεν είναι η ανήλικη Μέρεντιθ Μίκελσον με την οποία είχε επικοινωνία στο Instagram, αλλά η όμορφη ξανθιά κόρη του μάνατζέρ του.

Η κόρη του ούμπερ μάνατζερ Ζορζ Μέντες, Μαρίσα, φαίνεται πως είναι το νέο κορίτσι του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μετά το χωρισμό του με την Ιρίνα Σάικ, μάλλον βρήκε την επόμενη ερωτική χίμαιρα.

Η Μαρίσα Μέντες είναι 24 ετών και πρόσφατα συνόδευσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε μια κοινωνική εκδήλωση του πατέρα της. Οι επαΐοντες διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για τον Μέντες, ο οποίος αποτελεί τον πιο επιτυχημένο μάνατζερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου και φυσικά προσωπικό μάνατζερ του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Να θυμίσουμε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο οφείλει πολλά στον Μέντες, πράγμα που δεν διστάζει να το δείξει και έμπρακτα, αφού όπως διαβάσαμε σε δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, θα του κάνει δώρο ένα... ελληνικό νησί.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας Ρονάλντο: