Σάνεν Ντόχερτι: Η πρώτη εμφάνιση μετά την αποκάλυψη για τον καρκίνο [photo]

16.11.2015
Τον περασμένο Ιούλιο ανακοίνωσε επίσημα τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο του στήθους. Χθες, η "Μπρέντα" του Μπέβερλι περπάτησε στο κόκκινο χαλί ελαφρώς καταβεβλημένη, αλλά με το χαμόγελο στο πρόσωπο.

Στα 44 της χρόνια η Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty) διαγνώστηκε με καρκίνο του στήθους και λίγο καιρό μετά έκανε και την επίσημη ανακοίνωση με θάρρος.

"Ναι, έχω καρκίνο στο στήθος και υποβάλλομαι προσωρινά σε θεραπείες. Συνεχίζω να τρέφομαι σωστά, να εξασκούμαι και να είμαι θετική για ό,τι συμβαίνει στη ζωή μου. Είμαι ευγνώμων στην οικογένεια μου, στους φίλους και στους γιατρούς μου για την υποστήριξη, και φυσικά στους θαυμαστές μου που στάθηκαν δίπλα μου", είχε δηλώσει τότε η ηθοποιός που έγινε διάσημη ως "Μπρέντα Γουόλς" στην τηλεοπτική επιτυχία "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς".

Χθες έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά τη δημοσιοποίηση της ασθένειάς της, στην εκδήλωση "Baby2Baby" που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες και παρόλο που η Σάνεν χαμογελούσε, ο κόσμος εστίασε στο χλωμό της χρώμα και στο κουρασμενο της ύφος.

Εμείς να ευχηθούμε καλή δύναμη και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στις εξετάσεις της στη συνέχεια..