Γκουέν Στεφάνι: "Η ζωή μου έσκασε στο πρόσωπό μου"

04.11.2015
Τον Αύγουστο ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον επί 13 χρόνια σύζυγό της, Γκάβιν Ροσντεϊλ, η διάσημη ηθοποιός και σήμερα μοιράζεται μαζί μας τα συναισθήματά της σχετικά.

Η Γκουέν Στεφάνι (Gwen Stefani) και ο Γκάβιν Ροσντεϊλ (Gavin Rossdale) δεν κατάφεραν τελικά να σώσουν τον γάμο τους και το καλοκαίρι επιβεβαίωσαν τις φήμες που τους ήθελαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα απο καιρό.

Η 45χρονη σταρ της μουσικής μίλησε για τον χωρισμό αυτό μέσα από τους στίχους του τραγουδιού της "Used To Love You" [άκου το στη συνέχεια] όμως τώρα δίνει και πιο συγκεκριμένες απαντήσεις, τη στιγμή που οι φήμες τη θέλουν ήδη ξανά... ζευγερωμένη και ερωτευμένη.

"Η ζωή μου είναι τόσο έντονη αυτή τη στιγμή... Η ζωή μου, βασικά, έσκασε στο πρόσωπό μου. Και τώρα βρίσκομαι σε αυτή τη νέα ζωή και είναι παραγματικά τέλεια, πρέπει να πω... Αντλώ έμπνευση από παντού και 'Ναι... βγαίνω έξω... Το θέμα είναι να περνάμε καλά, έτσι;;;"

Πολύ συγκεκριμένη η Γκουέν την οποία οι φήμες θέλουν ήδη ζευγάρι με τον Μπλέικ Σέλντον (Blake Sheldon), "συνάδελφό" της στο "The Voice" [επάνω στη φωτό].

Προς το παρόν, λοιπόν, το κορίτσι περνά καλά... Τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε με τον καιρό.