«Ποιός είναι το αφεντικό;»- Δες πόσο μεγάλωσαν οι πρωταγωνιστές [photos]

01.11.2015
Πρόκειται για μία από τις πιο κλασικές κωμικές τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του ΄80, η οποία προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 90 χώρες ανά τον κόσμο, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα αρχικά από την ΕΤ2 και στη συνέχεια από τον Antenna και το Μακεδονία TV.

Πρόκειται για μία από τις πιο κλασικές κωμικές τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του ’80, η οποία προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 90 χώρες ανά τον κόσμο, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα αρχικά από την ΕΤ2 και στη συνέχεια από τον Antenna και το Μακεδονία TV.

«Ποιός είναι το αφεντικό;» αναρωτιόταν το τηλεοπτικό κοινό για οκτώ συνεχόμενες σεζόν από το 1984 έως το 1992 με τη σειρά να κερδίζει πολύ θετικές κριτικές σε όλη τη διάρκεια προβολής της και να είναι υποψήφια για πάνω από 40 βραβεία, συμπεριλαμβανομένων 10 Emmy βραβείων και 5 υποψηφιοτήτων για Χρυσή Σφαίρα.

Ως προς τις τηλεθεάσεις στην Αμερική, από το 1985 μέχρι το 1989 η σειρά ήταν στο ετήσιο Τοπ-10 της Nielsen Ratings, έκτοτε έχει προβληθεί πολλές φορές σε επανάληψη, ενώ σε κάποιες χώρες έχουν γίνει και διάφορα ριμέικ.

Πώς είναι σήμερα το καστ της σειράς; Η απάντηση στις φωτογραφίες που ακολουθούν...