Λιζ Χάρλεϊ: Η τόπλες φωτογραφία που προκάλεσε μέγα σούσουρο περί... ασέβειας

30.10.2015
Φωτιές άναψε ακόμη μια φορά με ποστάρισμά της η διάσημη καλλονή, η οποία στα 50 της χρόνια συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το απίστευτο σώμα της. Αυτή τη φορά, όμως, τα σχόλια δεν είναι όλα κολακευτικά.

Η Λιζ Χάρλεϊ (Liz Hurley) δεν σταματά να τροφοδοτεί το "κοινό" της με εικόνες από την καθημερινή της ζωή -τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα το Instagram της έχει γεμίσει με μαγιό καθότι η 50χρονη σταρ φαίνεται ότι κάνει εξωτικές διακοπές.

Να όμως που η τελευταία φωτογραφία που πόσταρε προκάλεσε αντιφατικά σχόλια. Ξεπερνώντας το πρώτο προκλητικό κομμάτι της τόπλες εικόνας, έρχεται η δεύτερη "ανάγνωση" που, όπως φαίνεται ενόχλησε πολλούς.

Έβγαλε το πάνω μέρος του μαγιό της η Λιζ, ξάπλωσε στο στρώμα της, πήρε το βιβλιαράκι της, βούτηξε στην πισίνα και... κλικ.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Στη λεζάντα, όμως τα "χαλάσαμε".

"Οι διακοπές δεν είναι ολοκληρωμένες χωρίς την Τζάκι Κόλινς RIP. Μια υπέρχονη γυναίκα που με γέμισε χαρά και διασκέδαση ξανά και ξανά xxx" γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει την πολύ χαμογελαστή της φωτογραφία η Χάρλεϊ και, η αλήθεια είναι ότι στα ΜΜΕ, υπήρξαν αντιδράσεις σχετικά με το πώς "συμπεριφέρθηκε" στη διάσημη συγγραφέα και αδελφή της Τζόαν Κόλινς, η οποία πέθανε τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Δεν ήταν λίγος ο κόσμος που θα ήθελε λίγο περισσότερο... σεβασμό σε κάποιον που δεν ζει πια!

Τα σχόλια τελείως προσωπικά και τα πάντα άκρως σχετικά!