Τάμτα: Στην πίστα με ζαρτιέρες, στη ζωή με Κασιδόκωστα! [photo]

26.10.2015
Μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της περνά η Τάμτα. Η ποπ τραγουδίστρια, μετά από καιρό είναι ερωτευμένη, αφού τους τελευταίους μήνες ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Πάρη Κασιδόκωστα. Αλλά και στα επαγγελματικά της, όμως, η Τάμτα ετοιμάζεται να ζήσει στο Acro, για ακόμα ένα χειμώνα τρελή επιτυχία.

Ήδη το πετυχημένο σχήμα, Γιώργος Σαμπανης, Τάμτα κι Ευρυδίκη έκαναν πρεμιέρα και η τραγουδίστρια από τη Γεωργία τρέλανε τον κόσμο με την εμφάνιση της, Όχι, ότι η Τάμτα δεν μας έχει συνηθίσει σε τολμηρές εμφανίσεις επί πίστας, αλλά ετούτη τη φορά το σιθρού, οι ζαρτιέρες και το κομμάτι ύφασμα που κάλυπτε το στήθος της, κάνουν φέτος τη διαφορά.

Διαφορά βλέπουμε και στην ανανεωμένη εμφάνιση της και ας είναι καλά ο έρωτας με το γιο της Μαριάννας Λάτση. Η Τάμτα είναι ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή και δεν έχει πρόβλημα να το παραδεχτεί.


«Η αλήθεια είναι ότι δεν σας έχω κακομάθει… Να μιλάω γι’ αυτό το θέμα και πάντα προσπαθώ να προστατεύω την προσωπική μου ζωή… δεν μπορείς όμως όπως φαίνεται να το κάνεις πάντα… Για όσους λοιπόν ενδιαφέρονται θα πω μόνο ότι είμαι καλά…» είπε στις τηλεοπτικές κάμερες όταν τη ρώτησαν για τη σχέση της με τον Κασιδόκωστα