Τα ύστερα: Δες πώς βγαίνει στην πίστα η Ηλιάδη! [photos]

23.10.2015
Πρεμιέρα έκαναν το βράδυ της Πέμπτης (22/10) ο Πάνος Κιάμος και η Αγγελική Ηλιάδη. Και ήρθε στο Club 22 κι έγινε ο πα-νι-κος, όχι μόνο με τα τραγούδια των δύο λαϊκών αοιδών, αλλά και με την εμφάνιση της Ηλιάδη.

Σπάμε το κεφάλι μας και δε μπορούμε να θυμηθούμε αν την έχουμε δει… πιο γυμνή επί πίστας! Σχεδόν τίποτα δεν άφησε στη φαντασία του κόσμου, αφού τα έβγαλε όλα στη φόρα!

Και ας είναι καλά το σιθρού μαύρο μίνι φόρεμα της, που αφήνει ελάχιστα – μα ελάχιστα – στη φαντασία του κόσμου. Και ήρθαν τα μπεζ (!) εσώρουχα της και βγήκαν σε κοινή θέα. Και σε συνδυασμό με το καλλίγραμμο κορμί της, άντε ο άλλος από κάτω να δώσει βάση στο στίχο.

Και το αποτελείωσε το κοινό της. Και να σκεφτείς ότι πέρυσι το καλοκαίρι γέννησε το δεύτερο γιο της. Αλλά η αοιδός προσέχει τη διατροφή της, αθλείται καθημερινά, οπότε μπορεί και το βάζει το σιθρού.

Ωστόσο, της Ηλιάδη δεν ήτο η μόνη σιθρού εμφάνιση στο κέντρο. Άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση κάνει και η Αντονέλλα των Kings, η οποία βγαίνει με ολόσωμο σιθρού κορμάκι, που επίσης δεν αφήνει τίποτις στη φαντασία του θαμώνα.