Ο λόγος για τον Μπράντλεϊ Κούπερ που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είχα πολύ χρόνο να προετοιμαστώ, αλλά μπορούσα για ένα μήνα να ζω και να αναπνέω με τον τρόπο που το κάνουν οι σεφ. Η αλήθεια, που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι έχω κάνει εδώ και χρόνια την έρευνα που μου χρειαζόταν για τον ρόλο μου, από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Σε εκείνη τη μικρή ηλικία, στα 15, ήμουν το παιδί που καθάριζε τα τραπέζια σε ένα ελληνικό εστιατόριο και μετά στα 18 ο πιο χαμηλός στην τάξη στην κουζίνα σε ένα ιταλικό εστιατόριο,το Mirabella’s στο Somers Point, στο Νιού Τζέρσεϊ. Ήμουν κάθε μέρα στο εστιατόριο από τις 6.30 το πρωί μέχρι τις 17.30 το απόγευμα, μαγειρεύοντας συνεχώς, κάνοντας την προετοιμασία για να μαγειρέψουν οι υπόλοιποι».