Κωστόπουλος: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με την ερωτευμένη Τζένη! [photo]

21.10.2015
Δυο μήνες μετά τη δημοσιοποίηση της νέας σχέσης της Τζένης Μπαλατσινού με νεαρό επιχειρηματία και η παρουσιάστρια είχε ραντεβού με τον πρώην σύζυγο, Πέτρο Κωστόπουλο. Βέβαια, μπορεί το πρώην ζευγάρι στο διάστημα αυτό να είχε και άλλα ραντεβού

Ωστόσο η τελευταία τους συνάντηση σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό. Και είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε μαζί, μετά τη δημοσιοποίηση της νέας σχέσης της Τζένης.

Το πρώην ζευγάρι αν και έχει χωρίσει, διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο σε προσωπικό επίπεδο (κυρίως λόγω των τριών παιδιών τους), αλλά και σε επαγγελματικό, Εξάλλου, Μπαλατσινού και Κωστόπουλος δραστηριοποιούνται από κοινού στο διαδίκτυο.

Και όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Hello, αυτός ήταν και ο λόγος της συνάντησης τους την περασμένη Δευτέρα.

Δεν ξέρουμε αν είναι η ιδέα μας, αλλά μια άλφα αμηχανία την "πιάσαμε" στην ατμόσφαιρα. Και την ίδια αίσθηση -και χειρότερη - είχε και ο Γιώργος ο Λιάγκας, ο οποίος μέσα από το Πρωινό σχολίασε με καυστικό τρόπο τις φωτογραφίες από την έξοδο του πρώην ζευγαριού.

«Δείτε δύο άνθρωποι που έχουν χωρίσει, ενώ έχουν καλή σχέση είναι δυστυχισμένοι. Πώς ήταν η ταινία "Ευτυχισμένοι μαζί", αυτοί είναι δυστυχισμένοι μαζί! Καλά έκαναν και χώρισαν αλλά φαίνεται ότι είναι αμήχανο, δεν είναι καλά. Καλά έκαναν και χώρισαν γιατί δεν αντέχει ο ένας τον άλλον», είπε πάλι ο... στόμας του!