Κυριάκος Μητσοτάκης: «Έσωσα τον γάμο μου μετά από 5 χρόνια χωρισμού» [vds]

15.10.2015
Στο πλαίσιο των τηλεοπτικών εμφανίσεων που ενισχύουν τον αγώνα του για την προεδρία της Ν.Δ., ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε πιο ανθρώπινος από ποτέ στην εκπομπή Tatiana Live και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο κος Μητσοτάκης παρουσίασε πολλές πτυχές της προσωπικότητάς του και μίλησε για τα προβλήματα με τον γάμο του με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, έναν γάμο που διαλύθηκε και το ζευγάρι έμεινε χωριστά για 5 ολόκληρα χρόνια.

«Με τη σύζυγό μου μετά από 5 χρόνια χωρισμού είμαστε καλύτερα από πριν», παραδέχθηκε αποκαλύπτοντας στην Τατιάνα κάποιες προσωπικές λεπτομέρειες: «Η πολιτική είναι σημαντική αλλά πάνω απ' όλα είναι τα παιδιά και η γυναίκα μου».


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν απέφυγε να μιλήσει και για τη σχέση του με την αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη και την «κόντρα» μεταξύ τους, λέγοντας: «Οι προσωπικές μου διαφορές με τη Ντόρα δεν πρέπει να επηρεάσουν τη προσωπική μας σχέση». Τέλος δεν αρνήθηκε να αποκαλύψει τα μυστικά μακροζωΐας του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, κάτι που συχνά πολλοί αναρωτιούνται.