Τζέιν Φόντα: "Όταν κάναμε μπάνιο γυμνοί με τον Μάικλ Τζάκσον"

15.10.2015
Μια παράξενη αποκάλυψη έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή της η θρυλική ηθοποιός, της οποίας η στενή σχέση με τον βασιλιά της ποπ ήταν γνωστή, αλλά όχι μέχρι σε αυτό τον βαθμό!!!

Κόρη του θρυλικού Πίτερ Φόντα (Peter Fonda) η Τζέιν (Jane) έχει γεννηθεί ανάμεσα στους πιο διάσημους σταρ του Χόλιγουντ και έχει μεγαλώσει μαζί τους. Σήμερα, στα 77 της χρόνια, γυρίζει στο παραλθόν και κάνει "ζουμερές αποκαλύψεις".

Σύμφωνα με τον Hollywood Reporter, όλα συνέβησαν στη σχολή Loyola Marymount University School of Film & TV όπου η Τζέιν Φόντα μίλησε στους σπουδαστές, μεταξύ άλλων, για την περίοδο που έμενε μαζί με τον Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson)

Η ιστορία αφορούσε στην εποχή όπου εκείνη και ο πατέρας της γύριζαν την ταινία "Στη Χρυτή Λίμνη" μαζί με την Κάθριν Χέπμπορν (Katharine Hepburn).

"Είχε έρθει εκεί που κάναμε τα γυρίσματα και έμεινε μαζί μας για 10 μέρες. Ζούσαμε μαζί. Κάναμε και γυμνοί μπάνιο. Παρεμπιπτόντως, μπάνιο έχω κάνει γυμνή και με την Γκρέτα Γκάρμπο", αφηγήθηκε η 77χρονη σταρ αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, ενώ συνέχισε με άλλες αποκαλύψεις για τον Τζάκο.

%PHOTO4%

Αυτά συνέβησαν το 1980 και ο βασιλιάς της ποπ ήθελε να γίνει ηθοποιός. "Είχε μαζί του ένα μαγνητόφωνο και κάθε μέρα που τον έπαιρνα μαζί μου στα γυρίσματα, καθόταν δίπλα στην Κάθριν [Χεπμορν] και εκείνος κατέγραφε με προσοχή όλα όσα του έλεγε"