Κρίσι Τέιγκεν: "Είμαστε έγκυοι" -Τα... φανερώματα στο Instagram

13.10.2015
Ύστερα από προσπάθειες ετών και πολύ κόπο -όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα η ίδια, η διάσημη καλλονή περιμένει το πρώτο της παιδάκι και επέλεξε να το ανακοινώσει μέσω social media.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που η Κρίσι Τέιγκεν (Chrissy Teigen) ξέσπασε δημόσια σχετικά με τις άκαρπες -μέχρι εκείνη τη στιγμή- προσπάθειές της να γίνει μανούλα. Τότε, είχε συμπαρασύρει μάλιστα και την συμπαρουσιάστριά της στην εκπομπή "FABlife", Τάιρα Μπανκς (Tyra Banks) σε live σπαραγμό για τον ίδο λόγο (κάνε κλικ εδώ και θυμήσου το περισταιτκό). Από τότε όμως, προφανώς όλα άλλαξαν. Σήμερα, το 29χρονο μοντέλο έχει χαρμόσυνα νέα και τα ανακοινώνει αγκαλιά με τον σύζυγό της, Τζον Λέτζεντ (John Legend).

"O Τζον κι εγώ είμαστε τόσο χαρούμενοι που ανακοινώνουμε ότι είμαστε έγκυοι. Όπως πολλοί από εσάς ξέρετε, προσπαθούσαμε για ένα μωρό καιρό τώρα. Δεν ήταν εύκολο, αλλά συνεχίζαμε τις προσπάθειες γιατί ανυπομονούμε να φέρουμε το πρώτο μας παιδί στον κόσμο και να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που τελικά συμβαίνει. Σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη σας και τις όμορφες ευχές σας. Ανυπομονώ να χαϊδεύω την κοιλίτσα".

Έτσι ανακοίνωσε τις χαρές της η Κρίσι κι εμείς της ευχόμαστε μόνο με το καλό...