Η κόρη της Σταυροπούλου ημίγυμνη στο κρεβάτι «ρίχνει» το Instagram! [photo]

12.10.2015
Έναν χαμό προκάλεσε την Κυριακή (11/10) στο θαυμαστό κόσμο των social media η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου. Η νεαρή Δανάη Μπάρκα επηρεασμένη από το βροχερό καιρό, δεν έλεγε να σηκωθεί από το κρεβάτι και να σταματήσει τα χουζούρεμα. Και μέχρι εδώ, όλα καλά.

Όλοι το παθαίνουμε, ενώ δεν είναι και λίγοι οι celebrities που ανεβάζουν στα social media φωτογραφίες τους, την ώρα που χουζουρεύουν στο κρεβάτι τους.

Ωστόσο, η μοναχοκόρη της Σταυροπούλου είπε να κάνει τη διαφορά και με μία φωτό της να «ρίξει» το Instagram. Η Δανάη, που λες, ανέβασε φωτογραφία της, όπου η ίδια ποζάρει στο φακό (υποθέτουμε του αγαπημένου της) φορώντας μόνο ένα μαύρο κορμάκι. Είναι ξαπλωμένη, ενώ έχει πάρει μία πόζα που ναι μεν τονίζει τις ζουμερές καμπύλες της, όμως, τη λες και προκλητική.

Τα σχόλια κάτω από την επίμαχη φωτογραφία «έπεσαν» βροχή και ήταν ποικίλα. Αλλά εκείνο που ξεχώρισε, ήταν σίγουρα της Μαρίας Κορινθίου, η οποία έσπευσε να σχολιάσει θετικά τα οπίσθια (δεν το έγραψε έτσι) της νεαρής Μπάρκα. Και την παρομοίασε και με την… Τζένιφερ Λόπεζ! Είδες κάτι καλές φίλες που κυκλοφορούν;

Η Δανάη Μπάρκα, που διαθέτει το ίδιο χιούμορ με τη διάσημη μαμά της, φέτος είναι βοηθός σκηνοθέτη σε γνωστή θεταρική παράσταση.