Δεν φαντάζεσαι ποιον ποπ σταρ ερωτεύτηκε η φρεσκοχωρισμένη Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

12.10.2015
Αυτή και αν είναι βόμβα. Η μεγαλύτερη εκ των διάσημων ριαλιτοαδελφών, λέγεται ότι βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός από τους πιο διάσημους ποπ σταρς της εποχής μας. Και πολυ νεώτερού της, εννοείται!

Με άσχημο τρόπο χώρισε από τον επί χρόνια σύντροφό της και πατέρα των τριών παιδιών της η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν (Kourtney Kardashian), Σκοτ Ντίσικ (Scott Dissick) ο οποίος αποκαλύφθηκε ότι την απατούσε συστηματικά.

Σήμερα, φαίνεται ότι η 36χρονη ριάλιτι σταρ έχει ξεπεράσει τη στεναχώρια της και μάλλον είναι και πάλι ερωτευμένη. Αν μάλιστα ισχύουν οι φήμες που τη θέλουν ξετρελαμμένη με νεαρό και πολύ άτακτο ποπ σταρ, τότε μάλλον έχει αποφασίσει να "ξεφύγει" τελείως.

Μαζί με τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) εθεάθη πρόσφατα η Κορτ, και οι φήμες τη θέλουν έτοιμη να τον... γνωρίσει καλύτερα.

Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε μαζί στο μοδάτο κλαμπ του Λος Άντζελες, "The Nice Guy" και σύμφωνα με το περιοδικό "In Touch" οι δυο τους μπήκαν χωριστά αλλά βγήκαν μαζί, μην κάνοντας ιδιαίτερη προσπάθεια να αποφύγουν τον φακό.

%PHOTO4%

Για την ιστορία, ο 21χρονος ποπ σταρ είναι πολύ φιλος με τη μικρή αδελφή της Κόρτνεϊ, Κένταλ Τζένερ αλλά και τη μαμά τους, Κρις.

Λες;;;

%PHOTO5%