Σάλος με τη φωτογραφία θηλασμού γνωστής τραγουδίστριας στο Instagram

09.10.2015
Γνωστή τραγουδίστρια της κάντρι θέλησε να ανεβάσει μια τρυφερή φωτογραφία θηλασμού του μικρού γιου της Έρικ κι αμέσως δέχτηκε χιονοστιβάδα αρνητικών σχολίων χωρίς προηγούμενο.

Ο λόγος για την Τζέσι Τζέιμς Ντέρεκ (Jessie James Dereck), σύζυγο του γνωστού αμερικανού παίκτη του football, Έρικ Ντέρεκ (Eric Dereck), η οποία πρόσφατα έγινε μαμά για δεύτερη φορά.

Η Τζέσι είναι γνωστή και μέσα από το ριάλιτι στο οποίο συμμετείχε με το σύζυγό της «Game On» και το οποίο παρακολουθούσε τη σχέση, το γάμο και τη γέννηση της πρώτης τους κόρης Βίβιεν.

Ποιό «έγκλημα» έκανε η 27χρονη Τζέσι; Ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία θηλάζει το γιο της.

Love being a mommy and feeding my sweet boy ❤

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jessie James Decker (@jessiejamesdecker) στις

Παρόλο που η εν λόγω φωτογραφία απέσπασε πάνω από 108.000 likes, υπήρξαν και κοντά στα 5000 σχόλια, πολλά από αυτά σχολίαζαν αρνητικά και τη στάση θηλασμού και τη φωτογραφία την ίδια.

Η Τζέσι δέχτηκε κριτική γιατί δήθεν η φωτογραφία ήταν για το θεαθήναι, το μωρό δεν φαίνεται να θηλάζει και η στάση δεν το βολεύει καν.

Η Τζέσι επανήλθε με νέα φωτογραφία στην οπιοία φαίνεται πως ο νεογέννητος Έρικ τρώει κανονικά από το στήθος της μαμάς του.

Here's a closer look to those accusing me of "posing" this. Here's the shot I took before but thought was maybe too visual. Now I don't care. Enjoy #normalizebreastfeeding

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jessie James Decker (@jessiejamesdecker) στις

Για την ιστορία, η πλάγια στάση θηλασμού προτείνεται σε γυναίκες που έχουν κάνει καισαρική ή που είναι κουρασμένες, αφού δεν χρειάζεται να πονούν καθισμένες στην πλάτη τους αλλά ξαπλωμένες.