Για πρώτη φορά, η κόρη της Βατίδου σε ρόλο... μοντέλου! [photos]

08.10.2015
Μεγάλη αδυναμία στα δύο της παιδιά, Χρήστο και Μάιρα έχει η Εύη Βατίδου. Μάλιστα, για χάρη των παιδιών, το μοντέλο και ο Αλέξης Κούγιας άφησαν πίσω τις έντονες στιγμές μετά το διαζύγιο τους και πλέον έχουν τις καλύτερες σχέσεις.

Άλλωστε, ουκ ολίγες φορές έχουμε δει τους τέσσερις να κάνουν κοινές διακοπές ή να βγαίνουν σε οικογενειακές βόλτες. Και ουκ ολίγες φορές, έχουμε δει τον Κούγια να συνοδεύει τα παιδιά του και κυρίως το γιο του, με τον οποίο μοιράζονται διάφορες δραστηριότητες.

Τώρα, ήρθε η σειρά της Βατίδου να μας δείξει πώς περνάει το χρόνο με την 9χρονη κόρη της, Μάιρα. μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media το πρώην μοντέλο, η μικρή έχει όλες τις αξιώσεις να ακουλουθήσει - αν το επιθυμεί - τα χνάρια της.

Εξάλλου, σε αυτές βλέπουμε τη Βατίδου και την κόρη της να ποζάρουν με χάρη μοντέλου και να δοκιμάζουν διάφορα casual ντυσίματα. Και μάλιστα, με παρόμοια ρούχα. Και τα likes "έπεσαν" βροχή, αφού αυτή είναι από τις ελάχιστες φορές που η Βατίδου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμές με τα παιδιά της.

Πάντως, και στις τρεις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, παρατηρούμε ότι μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ στο στυλ. Η Μάιρα αν και 9 ετών, είναι ένα ψιλόλιγνο κορίτσι που φαίνεται ότι κληρονομήσει τη χάρη της μαμάς της.