Σάντυ Κουτσοσταμάτη: Οι πλαστικές και οι χρωματιστοί φακοί επαφής [photos]

08.10.2015
Μια συνέντευξη της όμορφης ψυχολόγου Σάντυς Κουτσοσταμάτη στο Πρω1νό προκάλεσε τα «καλοπροαίρετα» σχόλια του Γιώργου Λιάγκα. Βλέποντας τη γνωστή Θεσσαλονικιά και πρώην σύντροφο του Αντώνη Κανάκη, που σήμερα είναι καλοπαντρεμένη με δύο παιδάκια, ο Γιώργος Λιάγκας έσπευσε να κάνει την παρατήρησή του όλο... έκπληξη:

Μια συνέντευξη της όμορφης ψυχολόγου Σάντυς Κουτσοσταμάτη στο Πρω1νό προκάλεσε τα «καλοπροαίρετα» σχόλια του Γιώργου Λιάγκα.

Βλέποντας τη γνωστή Θεσσαλονικιά και πρώην σύντροφο του Αντώνη Κανάκη, που σήμερα είναι καλοπαντρεμένη με δύο παιδάκια, ο Γιώργος Λιάγκας έσπευσε να κάνει την παρατήρησή του όλο... έκπληξη:

«Η Σάντυ είναι τόσο ωραία που ξεχνάς τι λες... Έχει κάνει πλαστικές ή ήταν έτσι; Μύτη δεν έχει κόψει, τα μάτια είναι πραγματικά; Δεν είναι φακοί; Πολύ όμορφη σα ψεύτικη...»

Αν πραγματικά έχει κάνει πλαστικές δεν το ξέρουμε, πάντως η Φαίη έσπευσε να πει ότι τη γνωρίζει από παλιά και το κορίτσι ήταν έτσι πάντα: Ιδού η Σάντυ Κουτσοσταμάτη σε φωτογραφίες των τελευταίων χρόνων... !