Οργή Στόκα: Έστειλε εξώδικο για το διαζύγιο με Ψυχίδου!

07.10.2015
Ο Μπάμπης Στόκας είναι από τους καλλιτέχνες εκείνους που απασχολούν τον Τύπο μέσα από τη μουσική τους και όχι με την προσωπική τους ζωή. Εξάλλου, είδε το όνομα του να "κρέμεται" στα περίπτερα, όταν έγινε γνωστή η σχέση της πρώην συζύγου του με τον Δημήτρη Κοργιαλά.

Η Φωτεινή Ψυχίδου τους τελευταίους μήνες ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Κοργιαλά, και το όνομα του Στόκα, ως πρώην συζύγου, έπαιξε αρκετά. Ενώ κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες, όταν το ζευγάρι βρέθηκε σε συναυλία του το καλοκαίρι.

Ωστόσο, οι αναφορές στην προσωπική του ζωή, όχι μόνο έχει φέρει σε άβολη θέση τον Στόκα, αλλά τον έχουν κάνει έξω φρενών. Και όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην κάμερα του Πρωινού, έστειλε εξώδικο για πράγματα που γράφτηκαν σχετικά με τον τρόπο που τελείωσε ο γάμος του με την Ψυχίδου και δεν ήταν αληθινά.

«Δεν γουστάρω κανένας να ασχολείται με την προσωπική μου ζωή, όπως δεν ασχολούμαι και εγώ με κανενός. Και επειδή γράψανε κάποια πράγματα τα οποία δεν ίσχυαν, για αυτό ένοιωσα αυτή την υποχρέωση. Να προφυλάξω περισσότερο την οικογένεια μου. Την κόρη μου και την πρώην γυναίκα μου, για κανέναν άλλο λόγο».

Το διαζύγιο τους, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, βγαίνει σιγά σιγά.