Απόπειρα διάρρηξης κι επίθεσης σε βάρος γνωστού ηθοποιού & της συζύγου του

25.09.2015
Τα ζώα είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου κι αυτό φανερώνει η εξομολόγηση γνωστού ηθοποιού ο οποίος κινδύνεψε, ούτε μία αλλά δύο φορές.

Πρόκειται για τον ηθοποιό Μάριο Ιορδάνου και τη σύζυγό του Σοφία Καζαντζιάν και τις δύσκολες στιγμές που έχουν περάσει, τις οποίες ο γνωστός ηθοποιός εξομολογείται στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ.

Από τη μία, όταν ληστές εισέβαλλαν στο σπίτι τους και από την άλλη όταν η σύζυγος του ηθοποιού έβγαλε βόλτα τους σκύλους τους, της επιτέθηκαν 4 άντρες. Όπως αποκαλύπτει ο Ιορδάνου, εκείνα που έσωσαν την κατάσταση και τις δύο φορές, ήταν τα σκυλιά που έχει το ζευγάρι:

«Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν θα λάτρευε αυτά τα πλάσματα. Έχουμε δύο γατάκια και δύο σκυλιά. Μεγάλωσα με τέτοια πλάσματα γύρω μου δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτά. Η Σοφία σώζει πάρα πολλά τέτοια πλάσματα, τα δίνει σε σπίτια που τα φροντίζουν, κι αυτό με συγκινεί.

Ο Μπράντο είναι ένα πολύ γλυκό Ροτβάιλερ που έχουμε είναι ο αρκούδος μας, τον οποίο έχουμε πάρει από 25 ημερών και μας έχει σώσει στο σπίτι όταν είχαν προσπαθήσει να διαρρήξουν το σπίτι κι εμείς ήμασταν μέσα. Ο Μπράντο όρμησε κατευθείαν, τους πήρε στο κυνήγι κι έγινε χαμός. Είναι απίστευτο πλάσμα και σε δύο περιπτώσεις ήταν φύλακας άγγελος.

Τα σκυλιά έχουν το ένστικτο της αυτοθυσίας, δεν τα νοιάζει τίποτα για να σε προστατεύσουν.

Μία φορά που δεν μπόρεσα να τον βγάλω βόλτα, από τις ελάχιστες φορές, τον πήγε η Σοφία. Ήταν τέσσερις τύποι που κινήθηκαν προς το μέρος της για να την ενοχλήσουν. Ήταν 12 το βράδυ, δεν είδαν τον Μπράντο, ο οποίος είναι κατάμαυρος και βρισκόταν πίσω από ένα δέντρο.

Πήγαν να της κάνουν κακό, και το σκυλί μόλις τους αντιλήφθηκε τους πήρε στο κυνήγι. Αυτοί κακήν κακώς εξαφανίστηκαν. Ευτυχώς που ήταν εκεί, γιατί δεν ξέρω τι θα μπορούσε να έχει συμβεί. Συνέβη πρόσφατα, πριν από λίγους μήνες. Είναι ένας λόγος παραπάνω που τον λατρεύω. Είναι ο φύλακας της Σόφης, ό,τι και να συμβεί. Την έσωσε, στην κυριολεξία, από αυτούς τους τέσσερις τύπους. Του χρωστάω χάρη. Είναι σωματοφύλακας».