H Σακίρα τραγουδά το Imagine για τον μικρό Αϊλάν με δάκρυα στα μάτια [vds]

24.09.2015
Ως μάνα, Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF και ευαισθητοποιημένη στα διεθνή θέματα γενικότερα, η διάσημη κολομβιανή τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το συναίσθημά της.

Τελευταία, η Σακίρα (Shakira) ένωσε τις δυνάμεις της με την UNICEF για την ανάπτυξη στην πρώιμη παιδική ηλικία και με αυτό της τον ρόλο μίλησε σε πρόσφατη συνάντηση. Αφού τελείωσε τα όσα είπε, η 38χρονη σταρ αποφάσισε να τραγουδίσει το "Imagine" του Τζον Λένον και να το αφιερώσει τη μνήμη του μικρού Αϊλάν και του αδελφού του Γκαλίμπ που πέθαναν πριν προλάβουν να ξεκινήσουν καλά καλά τη ζωή τους. Δεν άντεξε όμως και την πήραν τα δάκρυα.

"Η εικόνα του νεκρού παιδιού είναι τραγική και δεν πρέπει να την ξεχάσουμε ποτέ! Η προσφυγική κρίση είναι χωρίς αμφιβολία η μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση της εποχής μας. Γιατί θα πρέπει τα παιδιά να πληρώνουν το τίμημα των πολέμων; Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για αυτό που συμβαίνει και δεν πρέπει να αποποιούμαστε των ευθυνών μας", σχολίασε η 38χρονη τραγουδίστρια, υπογραμμίζοντας τη βεβαιότητά της ότι τα κράτη, ενωμένα, θα μπορούσαν να βρουν έναν έξυπνο τρόπο, μια έξυπνη λύση σε αυτό το επείγον ζήτημα… στο όνομα του Αϊλάν και του Γκαλίμπ.