Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται πως υπέφερε από νευρική βουλιμία

24.09.2015
Τη γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη στο Mega, «Εθνική Ελλάδας», που δυστυχώς δεν θα συνεχιστεί αυτή τη σεζόν. Σε μια συνέντευξή της, αναφέρθηκε στο θάνατο του πατέρα της, αλλά και στο ρατσισμό που έχει βιώσει κατά καιρούς από συναδέλφους της.

«Δεν χρειάστηκε να πω στον πατέρα μου ότι θα γίνω ηθοποιός, γιατί “έφυγε” όταν ήμουν 18 χρονών. Είμαι σίγουρη πως θα είχαμε δράματα αρχικά, όμως ο μπαμπάς μου αγαπούσε πολύ τις τέχνες, το θέατρο και τον κινηματογράφο (κυρίως τον ελληνικό). Μεγαλώσαμε ακούγοντας δυνατά μουσική, χορεύοντας και τραγουδώντας! Θα ήταν πολύ χαρούμενος για μένα, τώρα που κάνω αυτό που αγαπώ», ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Yes.

Ο λόγος για την ηθοποιό Ντέμπορα Όντογκ που πρόσθεσε «Έφυγε πολύ νέος, από ανακοπή καρδιάς. Μετά το θάνατο του υπέφερα πολλά χρόνια από νευρική βουλιμία. Αν και ισχυριζόμουν πως μπορούσα να διαχειριστώ το χαμό του πατέρα μου, το αποτέλεσμα με διέψευσε. Τα χρόνια εκείνα ήταν τα πιο σημαντικά της ζωής μου. Έχω μάθει πλέον και αφουγκράζομαι με περισσότερη αγάπη τον εαυτό μου και τις ανάγκες μου».

Μϊλησε όμως και για τον ρατσισμό που βιώνει εξαιρία του χρώματός της: «Και σήμερα δέχομαι, αλλά μπορώ ως ενήλικη να ξέρω ότι όποιος απορρίπτει κάποιον από μία ιδιότητα του έχει πρόβλημα ο ίδιος. Αν απορρίπτεις κάποιον για το χρώμα του, δεν μπορείς να δεις δικές σου πλευρές. Άλλωστε όποιος βάζει ταμπέλες αρνείται να δει την αλήθεια του. Εμείς οι ηθοποιοί γνωρίζουμε ότι όλοι οι άνθρωποι εμπεριέχουμε τα πάντα, άρα αν κάποιος απορρίπτει ας πούμε τους ομοφυλόφιλους, αυτό σημαίνει πως αρνείται να δει τη δική του ομοφυλόφιλη πλευρά».