Ελεονώρα Μελέτη: Έγινε 37 και το κορμί της... φυσάει [photos]

17.09.2015
Η Ελεονώρα Μελέτη, μόλις πριν λίγες ημέρες επέστρεψε στην Αθήνα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, έπειτα από δεκαεπτά μέρες διακοπών στο εξωτικό Μπαλί. Η γνωστή παρουσιάστρια, που σήμερα μάλιστα γίνεται 37 ετών, είναι λάτρης των θαλάσσιων σπορ και συγκεκριμένα του windserf, διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα και γυμνασμένα σώματα της ελληνικής showbiz.

Η Ελεονώρα Μελέτη, μόλις πριν λίγες ημέρες επέστρεψε στην Αθήνα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, έπειτα από δεκαεπτά μέρες διακοπών στο εξωτικό Μπαλί.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που σήμερα, 17 Σεπτεμβρίου, γίνεται 37 ετών, είναι λάτρης των θαλάσσιων σπορ και συγκεκριμένα του windserf, διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα και γυμνασμένα σώματα της ελληνικής showbiz.

Η Ελεονώρα Μελέτη, έχει δηλώσει πως προσέχει πολύ την φυσική της κατάσταση, γυμνάζεται σε καθημερινή βάση και προσέχει την διατροφή της. Είναι φανερό πως έχει αποκτήσει μετά από πολύ κόπο ένα αθλητικό κορμί, χωρίς βεβαίως να χάνει την θηλυκότητά της και την σέξι πλευρά της.