"Βόμβα" Χώρισαν το καλοκαίρι Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης!

08.09.2015
Αυτό και αν είναι θέμα που "έσκασε" από το πουθενά. Μόλις πριν λίγες μέρες γράφαμε για την πρόταση κουμπαριάς που έκανε η Άννα Βίσση στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ζέτα Μακρυπούλια και τώρα διαβάζουμε ότι χώρισαν το καλοκαίρι!

Κρύος ιδρώτας μάς έλουσε, αλλά ευτυχώς, ο χωρισμός ήταν εξπρές, αφού το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Σύμφωνα με την εφημερίδα freddo, το διάσημο ζεύγος, που έκλεισε πέντε χρόνια σχέσης, το καλοκαίρι δεν το πέρασε και τόσο... ήρεμα. Και η σχέση τους για πρώτη φορά απειλήθηκε τόσο σοβαρά! Αυτό αποκάλυψαν άτομα από το στενό τους περιβάλλον.

Αφορμή στάθηκε μια διαφωνία τους, που είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσουν μεγάλες εντάσεις. Όταν επέστρεψαν για λίγο στην Αθήνα, άρχισαν οι πρώτες συγκρούσεις. Οι κοινές τους εμφανίσεις σταμάτησαν, όπως και η μεταξύ επικοινωνία τους για λίγες μέρες. Μέχρι και λόγια σκληρά είπαν, αλλά ευτυχώς η αγάπη τους είναι μεγάλη και ο έρωτας νίκησε νικησε.

Έτσι, έλυσαν την παρεξήγηση, βρήκαν τη "χρυσή" τομη και πλέον είναι στα καλύτερα τους. Και αυτό φάνηκε και στην πρόσφατη έξοδο τους με την Άννα Βίσση, στην Κύπρο. Εκεί, υποτίθεται ότι η "απόλυτη" έκανε και την πρόταση της κουμπαριάς.