"Βόμβα" στη showbiz: Χώρισαν Καινούργιου - Σταθοκωστόπουλος;

06.09.2015
Σαν... βόμβα έπεσε στη showbiz το δημοσίευμα της Real news, σύμφωνα με το οποίο χωρισε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, μετά από δύο χρόνια σχέσης!

Το δημοσίευμα προκαλεί αίσθηση - η αλήθεια είναι - αφού το ζευγάρι το είχαμε σιγουράκι ότι θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας. Άλλωστε, έμεναν μαζί ενώ είχαν βρει και καινούργιο σπίτι που θα στέγαζε τον έρωτα τους. Εξάλλου, όλο το καλοκαίρι το ζευγάρι ήταν αχώριστο και τίποτε δεν έδειχνε ότι αντιμετώπιζε προβληματα στη σχέση του, που θα τους οδηγούσε μέχρι το χωρισμό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο χωρισμός ήρθε πριν λίγες μέρες και ο λόγος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός. Ωστόσο, παίζουν διάφορα σενάρια. Το ένα θέλει τον επιχειρηματία φανερά ενοχλημένο από την υπερέκθεση της σχέσης τους και κουρασμένο από τα φώτα της δημοσιότητας. Το άλλο ότι υπήρχαν πολλές εντάσεις μεταξύ τους, που όλο και δυνάμωναν καθώς και οι δύο είναι έντονες προσωπικότητες. Όποιο σενάριο και αν ισχύει και το κυριότερο, αν ισχύει ο χωρισμός και πόσο οριστικός είναι, σύντομα θα δείξει.