Τζένιφερ Άνιστον: Ο γάμος, τα κιλά και το... διαζύγιο

04.09.2015
Ολοένα και πιο... στρουμπουλή εμφανίζεται η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός από τη στιγμή που έγινε κυρία Τζάστιν Θερού με τις φήμες να τη θέλουν σύνταμα... ζωντοχήρα.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) τον περασμένο μήνα. Το ζευγάρι επέστρεψε από γαμήλιο ταξίδι στην Μπόρα Μπόρα, έκαναν και τις πρώτες δηλώσεις ως σύζυγοι και τώρα ήρθε η ώρα για τις κακές γλώσσες να πιάσουν και πάλι δουλειά...

Οι "φωτιές" που ξέσπασαν σχετικά έχουν δύο... εστίες. Η πρώτη αφορά σε σημερινό άρθρο της DailyMail όπου δημοσιεύονται φωτογραφίες που έχουν "τσακώσει" την 46χρονη νεόνυμφη σταρ να κάνει τζόγκινγκ εμφανώς πιο στρουμπουλή από το κανονικό.

Τρία τα τινά... Ή που η Τζεν το έριξε στο φαγητό μετά τον γάμο και καλό είναι να προσέξει, ή που είναι έγκυος (!), ή που ο φακός απαθανάτισε απλά 2-3 κακές στιγμές της.

Κάνε κλικ εδώ και κρίνε μόνη...

Όσο για τη δεύτερη εστία; Αυτή αφορά μερικά δημοσιεύματα που θέλουν την Άνιστον να χωρίζει ακόμη δεν... σαράντισε ως νύφη.

Δημοσίευμα του "Life & Style" θέλει την Τζεν "μπουχτισμένη" να αδυνατεί να παραστήσει άλλο την ευτυχισμένη και να μιλά για διαζύγιο απο τις 21 μέρες της ως παντρεμένη!!! Άκου τώρα...

Εμείς μεταφέρουμε τη φήμη ακριβώς ως τέτοια, θεωρώντας τη μάλιστα μέχρι και παρατραβηγμένη!!!