20 διάσημες που άλλαξαν στυλ με το αζημίωτο! [photos]

05.09.2015
Ελληνίδες και ξένες διάσημες κυρίες, που έχουν ταυτιστεί με το στιλ των μαλλιών τους... κάποια στιγμή αποφάσισαν να το αλλάξουν, με το αζημίωτο!

Ελληνίδες και ξένες διάσημες κυρίες, που έχουν ταυτιστεί με το στιλ των μαλλιών τους... κάποια στιγμή αποφάσισαν να το αλλάξουν, με το αζημίωτο!

Από το κούρεμα «Ρέιτσελ» της δεκαετίας του 90 [βλέπε Τζένιφερ Άνιστον στα Φιλαράκια] μέχρι το στιλ μαλλιών που ποστάρει η Τέιλοτ Σουίφτ στο Instagram, και κάνει τα κορίτσια να τρέχουν με την εκτύπωση στα κομμωτήρια... τα μαλλιά είναι άποψη. Ο στιλίστας των διασήμων Ted Gibson, που κουρεύει την Αντζελίνα Τζολί και την Αν Χάθαγουεϊ χρεώνει 1.200 δολάρια για ένα απλό κουρεματάκι στο beauty salon που διατηρεί στη Νέα Υόρκη... και λίγα είναι.

Είτε μιλάμε για σελέμπριτις του βεληνεκούς της Ριάνα και της Μάιλι Σάιρους - που αλλάζουν μαλλιά πιο συχνά από ότι εσώρουχο - είτε για ηθοποιούς που κουρεύονται για ένα ρόλο... κάπου υπάρχει κέρδος! Οι ηθοποιοί κουρεύονται και παίρνουν μέχρι και Όσκαρ - οι παρουσιαστές αλλάζουν στιλ για μια νέα εκπομπή και τα μοντέλα απλά εφευρίσκουν νέες περσόνες, που θα τους φέρουν την επόμενη καλοπληρωμένη δουλειά.

Στην Ελλάδα πολύ μελάνι έχει χυθεί για το νέο πολυαναμενόμενο στιλ της Ελένης Μενεγάκη που από ότι λέγεται συνδέεται με συμβόλαιο γνωστής εταιρίας καλλυντικών. Παλαιότερα συζητήσεις επί συζητήσεων έγιναν για το κούρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια, που αποχωρίστηκε το μακρύ μαλλί και φρέσκαρε την εικόνα της με ένα ... κοντό καρέ!

Δες ξένες και Ελληνίδες διάσημες που το να κόψουν τα μαλλιά τους δεν σήμαινε ότι... χάνουν τη δύναμή τους, το αντίθετο μάλιστα!

Χ.Τ.