Η Πάολα έγινε κουμπάρα & τη μπερδέψαμε με τη... νύφη! (φωτό)

02.09.2015
Κουμπάρα σε καλό της φίλο και συνεργάτη έγινε η Πάολα, αλλά βλέποντας τις φωτογραφίες από το γάμο, είμαστε πεπεισμένοι ότι σαν την αοιδό άλλη κουμπάρα δεν έχουμε ξαναδεί!

Και αν δε διαβάζαμε για την κουμπαριά, θα ψαχνόμασταν για την είδηση ότι η Πάολα ντύθηκε ξανά... νύφη! Γιατί βλέπεις, η υπέρ-λαμπρη τουαλέτα που επέλεξε στο γάμο "έβαζε" κάτω το σικάτο νυφικό της νύφης! Και λίγο έλειψε οι καλεσμένοι να πάθουν την σύγχιση ποια από τις δύο είναι η νύφη!

Δεν υπάρχει, λέμε, η... νεραϊδό-τουαλέτα της, που ήταν σα νυφικό. Αλλά δεν το συζητάμε, η εμφάνιση της δεν είχε καμία σχέση με αυτές που μάς έχει συνηθίσει επί πίστας, ενώ η κουμπάρα Πάολα ήταν σα βγαλμένη από παραμύθι! Ο γάμος του καλού της φίλου, Γιώργου Νάτσιου έγινε στη Λάρισα και η αοιδός ήταν μες στο κέφι και την τρελή χαρά, ενώ από την αρχή έδειξε να απολαμβάνει το ρόλο της κουμπάρας.

Για να καταλάβεις, έπιασε το χορό πριν ξεκινήσει ο γάμος, όταν με συνοδεία οργάνων πήγαν το γαμπρό στην εκκλησία. Αλλά και στη δεξίωση που ακολούθησε, η Πάολα ήταν εκείνη που έσυρε πρώτη το χορό. Άλλωστε, είναι γνωστή αγάπη που έχει η τραγουδίστρια στους συνεργάτες της, καθώς τα Χριστούγεννα συνηθίζει να μοιράζει το νυχτοκάματο της σε αυτούς. Στο πλευρό της η Πάολα είχε τον πρώην σύζυγό της, Φώτη Ζαγλοπίτη, αλλά και την κόρη τους Παολίτα, η οποία έχει μεγαλώσει και είναι μία κούκλα.