Κρόφορντ & ΣΙΑ: Αγέραστα τα μοντέλα των 90s σε απίθανο reunion

27.08.2015
6 από τις γυναίκες που, στην ουσία, θέσπισαν τον όρο "top model" ξανά μαζί. "Θεές" ακόμη και 25 χρόνια μετά!

Πρόκειται για μια ιστορική, πραγματικά συνάντηση κορυφής στον χώρο του μόντελινγκ που φέρει την υπογραφή του Πίτερ Λίντμπεργκ (Peter Lindbergh). Σε ασπρόμαυρο φόντο, όπως πάντα, ο διάσημος φωτογράφος ετοιμάζει με ιδιαίτερη φροντίδα το νέο του πρότζεκτ με τίτλο "The Reunion".

Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford), Τατιάνα Πάτιτζ (Tatjana Patitz), Εύα Χερτζίγκοβα (Eva Herzigova), Νάντια Άουερμαν, (Nadja Auerman), Κάρεν Αλεξαντερ (Karen Alexander) και Έλενα Κρίστενσεν (Helena Christensen) με τον Λίντμπεργκ στην αγκαλιά τους.

Το πρώτο βίντεο από τα γυρίσματα έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα και εντυπωσιάζει (Μπορείτε να το δείτε στις επόμενες σελίδες)

Μία γεύση, όμως παίρνουμε από τις σελίδες των θρυλικών μοντέλων στα social media, ξεκινώντας από την 49χρονη Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford).

Μαζί με την πρώτη γεύση από τις πρόσφατες φωτογραφίες θυμόμαστε και μερικές από τις εικόνες εκείνες που το 1990 δημιούργησαν την πρώτη φουρνιά των Top Models.

Ανάμεσα στα κορίτσια διακρίνουμε επίσης τις Λίντα Εβανγκελίστα, Κλόντια Σίφερ, Ναόμι Κάμπε και Κρίστι Τέρλινγκτον.

Στο μεταξύ, στην επόμενη σελίδα μπορείτε να απολαύσετε το πρώτο βίντεο από την πιο πρόσφατη Reunion, σε αναμονή του επομενου!!!