Η Κρίστεν Στιούαρτ μιλά δημόσια για τις... προτιμήσεις της

13.08.2015
Μεγάλος ντόρος έχει γίνει τελευταία για το αν η διάσημη ηθοποιός το έχει... γυρίσει στις γυναίκες ή όχι. Η ίδια μιλά σχετικά πρώτη φορά.


Η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) έγινε διάσημη από τον ρόλο της Μπέλα Σουόν (Bella Swan) στη σειρά των "Twilight" ενώ η σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της, Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) να έχει απασχολήσει πολλές φορές τη δημοσιότητα μέχρι που έληξε άδοξα -αν υπήρξε ποτέ, δηλαδή- όταν εκείνη τον κεράτωσε. Τώρα τελευταία φαίνεται ότι η 25χρονη μυστικοπαθής σταρ προτιμά τις γυναίκες. Η ίδια τι λέει;

Μια αποκαλύπτική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό "Nylon" η Κρίστεν όπου μεταξύ άλλων, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την πολυσυζητημένη σεξουαλικότητά της, ξεκαθάρισε ότι δεν της αρέσουν οι ταμπέλες...

«Αν αισθάνεστε πως έχετε πραγματικά ανάγκη να καθορίσετε τον εαυτό σας, και έχετε την ικανότητα να εκφράσετε αυτές τις παραμέτρους και αυτό από μόνο του σας ορίζει, τότε να το κάνετε. Αλλά εγώ είμαι ηθοποιός, φίλε. Ζω μέσα σε αυτή τη γαμ%$ένη αμφισημία αυτής της ζωής και το αγαπώ. Δεν νιώθω πως θα ήταν ειλικρινές εκ μέρους μου να πω “Φανερώνομαι!”. Όχι, κάνω μια δουλειά. Μέχρι να αποφασίσω πως θα ξεκινήσω ένα ίδρυμα ή ότι έχω μια συγκεκριμένη προοπτική ή μια άποψη που πρέπει να επικοινωνήσω στον κόσμο... δεν θα το κάνω. Είμαι απλά ένα παιδί που κάνει ταινίες».


Δεν βρίσκει λογική στις ταμπέλες η Στιούαρτ. "Πιστεύω ότι σε τρία ή τεσσερα χρόνια θα υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι που δεν θα θεωρούν απαραίτητο να δηλώσει κανείς ξεκάθαρα αν είναι γκέι ή στρέιτ και απλά θα νοιάζονται για να κάνουν αυτό που τους αρέσει". Ό,τι πεις, Κρίστεν..