Τι τρέχει τελικά με τη νταντά και τον Μπεν Άφλεκ;

30.07.2015
Σαν βόμβα είχε σκάσει τον περασμένο μήνα ο χωρισμός του Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Γκάρνερ. Φήμες έκαναν από καιρό λόγο για χωρισμό του ζεύγους τις οποίες επιβεβαίωσαν με κοινή τους ανακοίνωση. Τώρα δημοσιευάματα θέλουν τον ηθοποιό να είναι τρελά ερωτευμένος με τη νταντά των παιδιών του.

Ύστερα από 10 χρόνια γάμου και τρία παιδιά, ο Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) και η Τζένιφερ Γκάρνερ (Jennifer Garner) πήραν διαζύγιο και το ανακοίνωσαν δηλώνοντας πως δε θα προχωρήσουν σε έξτρα σχόλια.

"Μετά από πολλή σκέψη και προσεκτική εξέταση, πήραμε την δύσκολη απόφαση να πάρουμε διαζύγιο! Προχωράμε, συνεχίζοντας να τρέφουμε αισθήματα αγάπης και φιλίας ο ένας προς τον άλλον, καθώς και την δέσμευση ότι θα μεγαλώνουμε μαζί τα παιδιά μας, των οποίων την ιδιωτικότητα σας καλούμε να σεβαστείτε αυτές τις δύσκολες ώρες! Αυτό θα είναι και το μόνο σχόλιο που πρόκειται να κάνουμε γι΄αυτό το προσωπικό οικογενειακό ζήτημα".

Δεν πέρασε μεγάλο διάστημα και δημοσιεύματα άρχισαν να μιλούν για ερωτική σχέση του ηθοποιού με τη νταντά των παιδιών του Κριστίν Ουζουνιάν - που ομολογουμένως μοιάζει πολύ στην πρώην σύζυγο.

Κι ενώ οι φήμες οργιάζουν, ο ηθοποιός αποφασίζει να δώσει ένα τέλος στα σενάρια μέσω του εκπροσώπου του.

Όλη η ιστορία είναι ένα ψέμα. Δεν θα έπρεπε να κρύβεστε πίσω από τυφλές πηγές και να προσπαθείτε να καταστρέψετε οικογένειες που περνούν δύσκολες ώρες. Το περιοδικό Us Weekly κατασκευάζει ιστορίες για να πουλά τεύχη. Είναι ντροπή αυτό που κάνει, στα όρια της απελπισίας.