Άνιστον: Να τι έκανε μόλις είδε πρώτη φορά τον Τζάστιν Θερού

11.06.2015
Μια πολύ προσωπική αποκάλυψη έκανε η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός σχετικά με τον μέλλοντα σύζυγό της.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) είδε τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) πρώτη φορά το 2007 στα γυρίσματα της ταινίας "Tropic Thunder" ενώ μοιραία στάθηκε η επόμενη κινηματογραφική τους συνύπαρξη το 2010 στο "Wanderlust". Σήμερα, η 45χρονη σταρ θυμάται πώς ένιωσε όταν τον είδε πρώτη φορά.

Στην τανία "Tropic Thunder" η Τζεν δεν έπαιζε όμως όταν μια μέρα πήγε να δει τον φίλο της Μπεν Στίλερ στα γυρίσματα έπεσε το μάτι της και στον συμπρωταγωνιστή, Τζάστιν.

Για την ιστορία, εκείνη τη χρονιά η Τζένιφερ ήταν ακόμη κυρία Πιτ.

"Φορούσε μαύρα, μαύρα, μαύρα. Και εγώ άρχισα να ιδρώνω μόνο που τον έβλεπα", παραδέχτηκε η Τζεν η οποία, όπως εξήγησε ότι παρά το ότι οι δυο τους δεν συμφωνούσαν ιδιαίτερα στον τρόπο ντυσίματος στην αρχή, σήμερα, ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης, δυο εκ των οποίων είναι αραβωνιασμένοι, η Τζεν χαίρεται που "το στυλ τους έχει ελαφρώς συγκλίνει"...

Πάντως, για γάμο ούτε κουβέντα ακόμη, εκτός από το γεγονός πως όταν γίνει, ο Τζάστιν θα φορέσει τη βέρα του, από μέσα θα γράφει "Τζεν". Αναμένουμε...

Και μπορεί για γάμο να μην το συζητάει η Τζένιφερ όμως τη λατρεία της για τον καλό της δεν την κρύβει. Ποιο είναι το καλύτερο πράγμα που της έχει συμβεί τη δεκαετία των 40 της, τη ρώτησαν από το περιοδικό People και εκείνη δεν δίστασε στιγμή. "Ο Τζάστιν. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί την τελευταία δεκαετία".

Να θυμίσουμε ότι φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από τον χωρισμό της Άνιστον από τον Μπραντ Πιτ -ελέω Αντζελίνα, εννοείται!