Οι Μπραντζελίνα, το ελληνικό νησί και η... οικονομική θέση!

08.06.2015
Άκουσον άκουσον! Διπλό το χτύπημα που αφορά στη διάσημη χολιγουντιανή οικογένεια -αλλά και στη χώρα μας- σήμερα!

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) βρίσκονται στο κέντρο του μιντιακού ενδιαφέροντος σήμερα, αφενός εξαιτίας δικού τους φημολογούμενου ενδιαφέροντος να αγοράσουν ένα "δικό μας" νησί, αφετέρου για τον "παράδοξο" τρόπο με τον οποίο ταξίδεψαν πρόσφατα.

Το νησάκι Γαία που βρίσκεται στο Ιόνιο έχουν βάλει στο μάτι οι Μπραντζελίνα, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "ΟΚ!", ενώ τονίζεται ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έβγαλαν στο σφυρί το σπίτι τους στη Νέα Ορλεάνη. Ένα περιουσιακό στοιχείο δίνουν, ένα παίρνουν...

Οι πληροφορίες θέλουν το διάσημο ζεύγος έτοιμο να διαθέσει περί τα 4,2 εκατομμύρια ευρώ για τη Γαία, ένα από τα νησάκια των Εχινάδων που έχουν βγει προς πώληση και βρίσκονται δίπλα στην ακτή της Ακαρνανίας, στις εκβολές του Αχελώου.

Για την ιστορία, υπογραμμίζουμε ότι το νησί έχει έκταση περίπου 100 στρεμμάτων, ενώ έχει άδεια να υποδιαιρεθεί σε έξι οικόπεδα, όπου μπορούν να χτιστούν ισάριθμες βίλες.

Η Γαία, όμως, δεν ήταν το μόνο θέμα σχετικά με τους Μπραντζελίνα σήμερα.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά η DailyMail, ο Μπραντ, η Αντζελίνα και τα έξι παιδιά τους, ταξίδεψαν χθες με την εταιρεία Air France, στην οικονομική θέση!!! Όπως όλοι οι υπόλοιποι θνητοί.

Πρόκειται -χωρίς πλάκα- για κάτι παράξενο καθώς η διάσημη οικογένεια ταξιδεύει πάντα -άντε... σχεδόν πάντα- με ιδιωτικό μέσο μεταφοράς.

Ωστόσο, οι εικόνες δεν ψεύδονται. Το είδαμε κι αυτό. Και να το λέμε και να το εννούμε, κάνουμε κλικ εδώ.