Σέι Μίτσελ: Η πιο φανατική εθελόντρια κατά του sex trafficking [photos]

27.05.2015
Αν και λόγω εμφάνισης θα μπορούσες να πεις ότι έρχεται από το πιο εξωτικό μέρος του πλανήτη, η Σέι Μίτσελ είναι Καναδή και έχει βαλθεί να κατακτήσει το χώρο του μόντελινγκ και του εθελοντισμού.

Αν και λόγω εμφάνισης θα μπορούσες να πεις ότι έρχεται από το πιο εξωτικό μέρος του πλανήτη, η Σέι Μίτσελ είναι Καναδέζα [με μητέρα από τις Φιλιππίνες] και έχει βαλθεί να κατακτήσει το χώρο του μόντελινγκ.

Και όχι μόνο, γιατί η όμορφη 27χρονη είναι και ηθοποιός, γνωστή από την αμερικανική τηλεοπτική σειρά του ABC «Pretty Little Liars», στην οποία υποδύεται την Emily Fields.

Το 2009 υπέγραψε ως μοντέλο με την εταιρεία Procter & Gamble για να πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια του σαμπουάν Pantene, οπότε την πλούσια κόμη της σίγουρα θα έχουμε δει σε κάποια διαφήμιση σαμπουάν.

Το σπουδαίο με την Σέι δεν είναι μόνο η πρόσφατη φωτογράφησή της στο Μαρόκο, αλλά το γεγονός ότι πρόκειται για κορίτσι με κοινωνικές ευαισθησίες - ασχολείται εθελοντικά με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Somaly Mam Foundation, που μάχεται κατά του human trafficking.