Η Φαίη πήρε το όπλο: Μυστικό ραντεβού με Σπυροπούλου!

07.05.2015
Σε λίγες μέρες από τώρα είναι η εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε Γιώργο Λιάγκα και Σάσα Σταμάτη.

Και μπορεί η δεύτερη, κυρίως, να προσπαθεί να τα βρει με την παρουσιάστρια του Alpha (μέχρι και δημόσια την καλοπιάνει, μπας και πιάσει τόπο), αλλά μέχρι στιγμής η Σπυροπούλου φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένη να κάνει πίσω. Και τώρα, διαβάζουμε στο περιοδικό Yes, ότι ήρθε η ώρα της Φαίης Σκορδά να αναλάβει δράση.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η σύζυγος Λιάγκα πήρε το… όπλο της, στέλνοντας μήνυμα στην Κων/να. «Έλα να τα βρούμε», φέρεται να της είπε και όλα είναι έτοιμα για το ραντεβού μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και όπως αναφέρει – πάντα το περιοδικό – η Σκορδά είναι έτοιμη να πιέσει όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε η υπόθεση να μη φτάσει τελικά στα δικαστήρια.

Βέβαια, παραμένει άγνωστο ποια θα είναι η αντίδραση της Σπυροπούλου, η οποία έως τώρα δείχνει ότι είναι "σκληρό καρύδι" και, παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει (και μέσω τρίτων) για να αποσύρει την αγωγή, εκείνη δεν το έχει κάνει.
Βέβαια, τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού έχει περάσει καιρός από τότε που κατέθεσε την αγωγή – μαμούθ και ως φαίνεται τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει. Κι εκεί ποντάρει η Φαίη, αφού θεωρεί ότι τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία για να τελειώσει οριστικά το θέμα.