Απίστευτο! Οργισμένοι θαυμαστές υπογράφουν για να "αναστηθεί" ο Ντέρεκ

28.04.2015
Απογοητευμένοι και πολύ οργισμένοι είναι οι τηλεθεατές της διάσημης σειράς Grey's Anatomy μετά τον ξαφνικό θάνατο του γιατρού Ντέρεκ Σέπαρντ, κατά κόσμον Πάτρικ Ντέμπσι, στο επεισόδιο του 11ου κύκλου που προβλήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη (23/4). Ήδη, μάλιστα, στο Διαδίκτυο έχουν δημοσιευτεί ηλεκτρονικές επιστολές με χιλιάδες υπογραφές που ζητούν από την παραγωγό της σειράς, Σόντα Ράιμς, την επιστροφή του.

«Γιατί Σόντα; Γιατί; Γιατί το έκανες αυτό σε εμάς; Δεν το αξίζαμε. Είναι σαν να σκοτώθηκε ο Πρόεδρος του Grey's Anatomy» έγραψε η μία φανατική τηλεθεάτρια και την επιστολή της υπογράφουν πάνω από 22.000 χρήστες του Διαδικτύου.
Αν θέλετε, υπογράψτε και εσείς εδώ :

Το ABC από την πλευρά του αποχαιρέτησε τον Ντέρεκ Σέπαρντ με την παρακάτω ανακοίνωση:
«Μετά από 11 κύκλους 'Grey's Anatomy', o Πάτρικ Ντέμπσι αποχωρεί για να κυνηγήσει άλλα ενδιαφέροντα. Ο δρ. Ντέρεκ Σέπαρντ είναι ένας μυθικός χαρακτήρας και υπήρξαμε περήφανοι να είμαστε το σπίτι του 'ΜακΝτρίμι' και της ερωτικής του ιστορίας. Η αφοσίωση των θαυμαστών της σειράς μέσα στα χρόνια υπήρξε η απόδειξη του δημιουργικού μυαλού της Σόντα Ράιμς και του ταλέντου του Ντέμπσι. Θα μας λείψει ο 'ΜακΝτρίμι' και ευχόμαστε στον Πάτρικ ό,τι καλύτερο για τις μελλοντικές του περιπέτειες».