Μελέτη: Δε γουστάρω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή

02.04.2015
Η Ελεονώρα Μελέτη τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έκανε μια διαφορετική επιστροφή με την εκπομπή «Hashtag» προκαλώντας αρκετές φορές αντιδράσεις για τα προκλητικά της θέματα αλλά εκείνη τη στηρίζει απόλυτα χωρίς να δίνει σημασία σ’ αυτά που γράφονται.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό «ΕΓΩ», μίλησε ανάμεσα σε άλλα για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν στο κανάλι E, για όσους ανθρώπους του χώρου την έχω πληγώσει αλλά και για τα δημοσιεύματα για τις σχέσεις της τονίζοντας ότι δεν ξέρει κανείς πραγματικά για την προσωπική της ζωή.

«Είναι καθαρά δική μου απόφαση και επιλογή να μη μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Στα παρελθόν πίστευα ότι δεν γίνεται να καταφέρεις να είσαι σε αυτόν τον χώρο, χωρίς να ξέρουν τα πάντα για την προσωπική σου ζωή. Μετά σκέφτηκα ότι δεν μπορεί να μη γίνεται. Αναζήτησα τρόπους. Άλλοι πέτυχαν, άλλοι όχι. Σήμερα τα έχω καταφέρει περίφημα και με βοηθάει πολύ αυτό στο να είμαι ήρεμη και ευτυχισμένη. Μου πήρε τρία χρόνια, έχει κόστος το να γράφονται άπειρες ανακρίβειες και ψέματα, αλλά αυτό που ήθελα το έχω πετύχει. Κανείς δεν ξέρει τι κάνω στην προσωπική μου ζωή». ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια.

Όσο για τις «μαχαιριές» που μπορεί να έχει δεχθεί στο χώρο, επισήμανε πως έχει πληγωθεί πολύ από αρκετούς, είναι καθαρα συνειδητή επιλογή να απέχει από όλους και όλα και κάνει τα πάντα για να κρατάει μακριά της τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις.