Ζευγάρι γνωστών ηθοποιών κράτησε 20 χρόνια κρυφή τη σχέση τους

24.03.2015
Υπήρξαν ζευγάρι είκοσι χρόνια πριν και μάλιστα παθιασμένο. Σήμερα, μπορεί όλα να ανήκουν στο παρελθόν, αλλά οι δύο γνωστοί ηθοποιοί ξαναβρίσκονται μαζί στο σίριαλ «Εθνική Ελλάδος», όπου υποδύονται τη Φρόσω και τον Θόδωρα.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και ο Κώστας Αποστολάκης είχαν ένα δεσμό που δεν είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό. Σήμερα οι δρόμοι τους συναντιούνται ξανά στο σίριαλ «Εθνική Ελλάδος», φωτογραφίζονται στο ΟΚ, και μιλούν για πρώτη φορά για τον άγνωστο σε πολλούς έρωτά τους.

Κώστας: «Με την Κωνσταντίνα συναντηθήκαμε πρώτη φορά το 1995, όταν πήγαμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με τις Απιστίες που είχαν ανεβάσει ο Γιώργος Παρτσαλάκης και ο Τάσος Χαλκιάς. Από την πρώτη ανάγνωση που είχε γίνει στο Δελφινάριο είχα καταλάβει ότι με ενδιαφέρει. Αυτό που της αναγνωρίζω είναι ότι είναι μια γυναίκα που έχει παλέψει πολύ στην ζωή της. Τα επόμενα δέκα χρόνια μετά το Λοβ Σόρρυ ήταν πολύ δύσκολα για εκείνη γιατί δεν ήταν εύκολη η μετάβαση από τη μεγάλη επιτυχία σε κάτι άλλο. Είναι πολύ μάγκας η Κωνσταντίνα».
Κωνσταντίνα: «Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση στην πρώτη μας συνεργασία ήταν το πόσο καλό παιδί είναι. Με τον Κώστα ήμασταν πάνω από όλα σύντροφοι και φίλοι. Αυτό μας βοήθησε πολύ να συνεργαστούμε ακόμα και σε δύσκολες σκηνές γιατί με γνωρίζει και τον γνωρίζω καλά».

Είναι καλύτερη η σχέση σας τώρα;

Κωνσταντίνα: «Ποτέ δεν είχαμε κακές σχέσεις με τον Κώστα. Δεν γίναμε ποτέ παθιασμένο ζευγάρι, που όταν διαλύεται η σχέση τσακώνεται, επειδή μπαίνουν στη μέση οι τρελές ορμόνες του έρωτα. Αγαπηθήκαμε πολύ ως άνθρωποι. Αυτό ήταν όλο».
Κώστας: «Με την Κωνσταντίνα δεν χαθήκαμε ποτέ. Μετά την σχέση γίναμε φίλοι. Και αυτό είναι κάτι που με χαρακτηρίζει γενικότερα. Ο σύντροφός μας είναι η εικόνα μας. Αν σταματήσεις να επικοινωνείς μαζί του, απαρνείσαι την εικόνα σου. Έχουμε τόσο καλή χημεία οι δυο μας που συνεννοούμαστε με τα μάτια».

Ζηλεύουν οι νέοι σύντροφοί σας την σχέση σας;

Κώστας: «Αν ήμασταν ένα ζευγάρι που χώρισε πέρυσι, θα το καταλάβαινα. Είκοσι χρόνια μετά τι να ζηλέψουν;»
Κωνσταντίνα: «Όταν συναντηθήκαμε με το Κώστα, ήμασταν παιδιά και τώρα μεγάλοι άνθρωποι. Ο Ζήσης(σ.σ Παπαμίχος) γνωρίζει τον Κώστα και η Πηνελόπη (σ.σ Πλάκα) εμένα οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα».